Eveet sonunda doğurmuş bulunmaktayımm😁öncelikle Rabbime sonsuz teşekkürler bu anı bana tattırdığı için🙏🏻🤲🏻Gel gelelim hikayemeee arkadaşlar hiç doğuracakmış gibi hissetmemle yine sabah uyandım işte çok kontrolum vardı ve doktor bana daha zamanına var ama 41 e kadar yatış yapalım 2 sm açıklıkla hastanede kalma kararı aldım öğlenden sonra sancılar beni yokluyordu ama böyle çok hafifti eveeeeet gel gelelim akşama doğru olan sancılara anammm anammmmm o neydiiiiii 2 saatin içinde kendimden geçtim resmen korkutmak istemem şimdi acı eşiği herkeste farklıdır ama ben sancım var dedikten tam 2 saat sonra doktor geldi ve müayene etmeden yarına anca çeker ilk çocuk sabret dedi o ann benden bi sancı tutmasınmı o sancıyla bayılmıyimmi😁şimdi komik geliyor ama çok zordu neyse doktorlar hemşireler koştu işte benden sulu kan geldi bi baktılar 10 cm açıklık doğru doğumaaaa🙂eveeet o masada sadece 4 ıkınmamla yavrumun sesini duydum sonra onun sıcak bedenini sardım sarmaladım o annn diyorsunuzki ben çok güçlüymüşüm🥹ve ben ağladım hemşireler güldü sadece ben kakamıda masaya yaptım ve çok utandım kakam geldiğinde doktor hadi bunu önde istiyorum dedi ve verdim güçü ve doktor helal be kız sana ne çabuk doğurdun dedi😆eveeet gel gelelim kesiye dikişe bebeğim 4 kilo doğdu ve doğal olarak keside dikişte oldu ama insanı geberten şey sürekli karnına basmaları ve o ellerini soktukları an ben kesiyi dikişi değilde bunu hiç unutmiycam galiba çok kötüydü bağırdımmm😢🥹neyse ki oda geçti ayaklandım odama geldim şu an iyiyim bebişim yanımda uyuyo oda bende bin şükür iyiyiz🥰❤️sorularınız varsa buyurun😊