Dalenkamader Kızlar az önce göbeğimin alt tarafında afedersiniz gaza benzer bi içerden pıtlama hissettim.Ama daha önce hiiiiç böyle bişey olduğunu hatırlamıyorum.Aklıma acaba bebeğin hareketi olabilir mi sorusu geldi.Sizce ? Ve siz kaçınci haftada hissettiniz
Ozgekckm Dalenkamader ben 2 bebeğimi de 17 de hissettim ama seyreme şeklinde hissetmiştim zayiflasaniz belki erken hissetmiş olablrsiniiiz
Cucu_01 Dalenkamader ben 18.haftamda hissettim tıbbi açıdan o haftalar da hissetmek imkansız diyorlsr ama hissettik diyem anneler de oluyor burda 🤗
Boncukk123 Dalenkamader kaçıncı gebeliğin canım benim ilk gebelik 14.haftadan gidiyorum aklım gözüm hep karnım da ama imkansız biliyorum ☺️ İlk gebelikse bebek degıldır cunku daha 7 kat alttan sana hissettirecek kadar güçlü degıl 🌸
Dalenkamader Ozgekckm Yani birkaç saniye ve üst üste mi oluyor ? Sanki bı dokundu gibi geldi 😅 Ay bilmiyorum belki de sabirsizliktan uyduruyorun
Dalenkamader Cucu_01 ilk hamileliğim ayırt etmek benim için çok zor ama karnım belirgin.Bi de bu aralar pür dikkatim hareket hissederim diye belki de ondan bana öyle geldi 😅
Ozgekckm Dalenkamader kendinizi çok dinliyorsaniz hareket hissedicem mi diye belkide hissettiğiniz bağırsak hareketleriniz de olabilir hevesinizi anlıyorum 2. Olmasına rağmen ben de 15. Haftaya girdikten sonra hep bekliyordum hissedeyim diye ama böyle saniyelik göz seyremesi gibi düşünün öyle hissediliyordu
Cucu_01 Dalenkamader olabilir inşallah daha da hissedeceğiniz günler gelecek🤗 ben bugğn akşamdan beri vajinaya tekme yiyorum ahaha🤭
Dalenkamader Cucu_01 Aaa annişe vurulmaz diyin ona 😅 Ya insan tekmelenmek için can atar mı ya Rabbim ne büyüksün.Biran önce sağlıkla kavusalim bunlar çok güzel zamanlar ya ❤️
NewMom___ @Dalenkamader bence olabilir bende çünkü erken hissettim 15+6 da ilk hissetmiştim ondan öncede hissettim ama emin degilim hala bagirsaklarim mi bebek mi bilemiyorum dedim ama bu zamana kadar elimi koyduğumda karnıma bagirsaklarim hareket etmedi de hamile kalınca mi etti saçma yani
Dalenkamader NewMom___ Bana sanki ben erken hissederim gibi geliyor 😅 Karnım falan belirgin ya nedense öyle geliyor.Bakalım daha net hissedeceğimiz günler de gelecek inşallah ❤️
Cucu_01 Dalenkamader vallahi hadi vur hadi vur diye bekliyorum 🤭🤭😁 oy yerim onları iyi olsunalr sağlıkla doğsunlar inşallah