Minikbiranneem Ay kızlaar galiba yeniden bebiş geliyor kızım 9 ay 10 günlük nasıl olacak bilmiyorum 🥹🥹
Mutlu1anne- Minikbiranneem hayırlı olsun benimde doğumuma 4 hafta var bende 8-9 ay sonra düşünüyorum ikincisini
Mehakil Minikbiranneem hayırlı olsun sağlıcakla inşallah 🥰 benim de kızım 11 aylık 28 haftalık hamileyim 🤦
Portakalkabugu1453 Minikbiranneem aynı şeyi yaşadım suan 34 haftalık gebeyim kızım 17 aylık psikolojim bozulmustu bi süre..Allah yardımcımız olsun inşallah
Minikbiranneem Mavideniz26 tabikiii yoksa delimiyim kız ilk hamileliğim çok zordu bebeğim zor bi bebek 🥹
Mavideniz26 Minikbiranneem en azindan doguma kadar biraz daha buyumuş olacak o acidan dusun zor olucak ama allah yardim ediyor insana
Minikbiranneem Mavideniz26 Ne gelirse Allahtan ikiside kabulüm 🤲🏻 kızım var bi tane şuan bakalım bu minik mercimek ne olucak😂
Mavideniz26 Minikbiranneem hayırli evlat olsunlar saglikli olsunlar insallah herseden once bunlar onemli zaten
Mavideniz26 Minikbiranneem zaten suan 5 haftalik vardir,12.haftada cinsiyeti ogrenince yaz buraya merak ederim ben hislerime guvenirim.