Nazkayraduru Tugbacan Bu videoyu izledikten sonra kiloyla ilgili bakış açım sağlıklı hale gelmişti benim çok takılıyordum ama boşuna stres yapmışım Hayırla kucağınıza alırsınız inşaAllah
Tugbacan Nazkayraduru Cok tesekkur ederim herkes sag salim kucagina alsin bebislerini insallah. Bana gore kilosu suan icin iyi onumde 3 haftam var 2634 kg zaten boyuda 48 iyi 2 haftada 4 cm uzamis 400 gram almis Doktor beni korkuttu iyi beslenmiyo musun soyle mi boyle mi diye Ki dikkat ediyorum alalim kuveze koyalim felan diye bana gore ozel hastane ya kuveze koyma taraftari gibi geldi dedim plesantada sorun var mi yok diyo e cocukda kilo almis boyu uzamis derdi ne anlamadim
Nazkayraduru Mutlu1anne- yaşadığım şehirde olmayan hep hayal ettiğim bir doğum şekli ☺️ sağlıkla kucağınıza alın inşaAllah
alitalia Nazkayraduru aynı günümüz 🌸 biz de Talia kuzumu 12 aralıkta kucağımıza alacağız inşallah 🙏🏻 ikinci doğumum ilki sezeryan oldu bu yüzden bu da öyle olacak muhtemelen. Hazırlıklar bitti sayılır hastane çantamızı hazırlamadık henüz ama haftasonu da onu halledeceğiz. Bizde çok heyecanlıyız az zaman kaldı inşallah herşey yolunda ilerler yavrularımızı sağlıkla kucağımıza alırız 🩷🌸
Nazkayraduru alitalia Talia ne güzel bir isim ☺️ hastane çantası için özellikle eklenmeli dediğiniz bir şey var mı sezeryan için özellikle alışılmışın dışında tavsiyeniz varsa bilmek isterim ☺️
alitalia Nazkayraduru çok teşekkür ederim ☺️ hastane çantası için tedbirli olmayı tercih ediyorum açıkçası. Yani az öz kavramı bana göre değil yedekli olmak daha iyi. Bebek için fazladan kıyafet kendim için pijama göğüs pompası ki ilk doğumumda eksikliğini çok hissettim. Biberon emzik depend. Eşime eşofman takımı tarak diş fırçası vs gibi kişisel bakım malzemeleri. Kendim için havlu şampuan alacağım. Sevdiğim kahve ve çikolata vs vs. Genelde klasik şeyler aslında ama artmazsa yetmez mantığıyla fazladan almayı düşünüyorum. Aklıma çok enteresan birşey gelmiyor ama olursa söylerim ☺️
Canann1601 Nazkayraduru Anlıyorum sizi tedirginliğinizi de. Bir kere o acıya yakın acı yaşadığınız için belki ama bence düşünmeyin her şeyi zmaana bırakın. Anne oluyoruz bu dünyadaki en güçlü duygu olduğu gibi en güçlü acılara da katlanabilecek kdar güçlü birey olduğumuzu gösteriyor 😊 İnşallah sağlıkla ve kolaylıkla evladinizi kucağınıza alırsınız 🙏🌸
Asya011 Bende 35+3 olduk kızımızla. Gün yaklaşıldıkça stres oluyorum bir yandan heyecan. Normal doğum düşünüyorum aksilik olmazsa. Ama son günlerde ne uyku ne düzen kaldı, ağrılar, uykusuzluk, yorgunluk artkk doğurmak istiyorum 🫠🫠
Silvermoon 36+5 iyice gerilmeye başladım. Korkuyorum🫣🫣 normal doğum bekleniyor ama bakalım. inşallah sağ salim atlatırız hepimiz bebeklerimizi de sağlıkla kucağımıza alırız🙏🏻🙏🏻
01180322 Nazkayraduru 33+0 aklıma geldikçe gözlerim doluyo ilk gebeliğim neler bekliyo bni bilemiyorum🥹
Melike3406 Elamomy ben sezeryan günü aldım bugün 2.sezeryanım olucak 15 Aralık verdi doktorum yarın anestezi ile görüşmem var bakalım hayırlısı🙏🙏
hopefortomorrows Nazkayraduru 34+4. 30. haftadan beri erken doğum riskimiz var. Ciğer geliştiricilerimizi bile olduk ama 34+4 e kadar geldik şükür. Üstelik sancılar da kontrol altında. Bebek gebelik şekeri sebebiyle biraz iri. Bu sebeple sezeryan olabilir dedi doktor. Sezeryan ya da normal doğumdan hiç korkmuyorum. Günleri sayıyorum sadece. Daha görmeden kızımı özledim resmen. Kokusunu duymadan kokusunun özlemi içimde. Şu birkaç hafta da hızlıca geçse de kavuşsak 🥰