carpediemm1 10 haftalık gebeyim. Üç dört gündür kuru öksürüğüm var ve çok şiddetli korkuyorum artık bebeğe zararı olur diye çünkü ciğerlerim fırlayacak gibi öksürüyorum. Uyku uyuyamıyorum öksürmekten. Bi öneriniz falan var mı
Kbryldz08 carpediemm1 zeytin yağına sarımsak doğra bir gece ışık görmeyen yerde beklet ertesi gece yatarken ayaklarının altına sür çorap giy uyu etkisini göreceksin çocuğumda da kendimde de yapıyorum müthiş bir şey
MelteM2cck carpediemm1 doktora git geç kalma. Ben astım hastasıyım. Öksürmekten bebeğim oksijensiz kaldı, hava aldım hep antibiyotik kullandım. Riske atma. Aile hekimi olsun kadın doğum doktorunuza olsun farketmez git
eylmz carpediemm1 bende öyleydim geçen ay. Dr gittim antibiyotik kullanmadan çok zor geçeceğini söyledi. 5 gün kullandım ve şükür geçti
Rozalii-67 carpediemm1 zeytinyağı pekmez ve bikaç damla limon bikaç gün üst üste iç Allah’ın izniyle iyi gelir ben gebelikten dolayı ilaç içemiyorum onu tavsiye ediyorlar
carpediemm1 MelteM2cck ay gerçekten mi ? Hiç bu kadar ciddi olabileceğini düşünememiştim çok teşekkür ederim uyardığınız için inşallah yarın ilk iş gideceğim
carpediemm1 eylmz kendi kadın doğum doktorunuza mı gittiniz yoksa başka dahiliye aile hekimi tarzı bir doktora mı gittiniz
eylmz carpediemm1 önce aile hekimine gittim sonra kendi kadın doğum doktoruna gittim ikiside aynı şeyleri söyledi