Paradise1_ Kızlar bu haftadan sonra neler bekliyor beni vallahi mide bulantılarım geri geldi çok kötüyüm ne yesem midem bulanıyor 🥲 sizde durumlar nasıl
01180322 Paradise1_ 33 haftalık olduk. Yürüyüşüm degisti cidden ördek gibi .🥹 Bel ağrısı uzun süre ayakta duramama oturamama göğüs kafesi batması mide yanması🥹abartmadan soyluyorum
Filiz_76 Paradise1_ daha çok tuvalete çıkma başlar bel ağrıları ödemli el ve ayaklar gece karın büyüklüğünden nefes darlığından uyuyamama ama geçecek diyip kendini sakinleştir 😀😀şuan saat 5.19 uykum gitti sıcacık yatakta boguldum sanki kalktım 33+4 haftalıgım
PrensesAnnesi_42 Paradise1_ kemal sunalın dediği gibi arkadaşlar gelmeyin bu tünelin sonu…😄😄 insallah sende olmaz tabi ama bu haftadan sonra başlıyor sanki esas hamilelik 34.haftadan bildiriyorum zorr 😃😃
devrim_sema_1461 Paradise1_ aynen bende öyle aşermeler geri geldi şeker çıktı yıkılıyorum ama ayaktayım
01180322 Paradise1_ 🥹yanma bulanmadan kötüymüş , her hafta bı şey oluyo 😅dün gogsumden iki damla sarı sivi geldi internette yazanlar korkutuyo insanı randevumi bekliyorum sormak icin
kressida Hoşgeldin çarpıntı, mide yanması, bulantı, kaşıntı, bitmeyen çiş, uykusuzluk, kabızlık, nefes darlığı, ve her gün büyüyen göbek 😄 Tabi bunlar benim yaşadıklarım umarım sizin için daha hafif bi süreç olur 🩵
01180322 Melikekar123 oturur pozisyonda kaburgalarım batıyo yanda tutuluyorum😅yüz üstü yatmayı öyle ozledimki
Nezooo 01180322 sordum oda normal prolaktin (süt) hormonunun artmasıyla süt veya sıvı gelebilir dedi şimdi 30.haftadayım hala geliyor yan yatınca veya yere eğilince