monarosamommy Bu akşam çatı muanesi oldum eve geldikten 1 saat sonra lavobaya gidince kahverengi leke geldi bu nişan mı yoksa çatı maunesinden sonra normal olan bir durummu.?
Hevida monarosamommy sadece leke mi geldi yoksa böyle kıvamlı bir akıntıyla karısık kan mı geldi canım
Buseceylan Tspdm monarosamommy sonrasında bidaha geldimi bende yarın doktora gidicem 37+6 ama çatı muanesi yapıcakmı bilmiyorum
monarosamommy Tspdm peçeteye sildikçe geliyor hafif kahverengi akıntı ile beraber anlamadım ki Nişan mi yoksa çatı muanesinden dolayı olması normal mi bilemedim
monarosamommy Tspdm peçeteye sildikçe geliyor kahverengi akıntı 1 cm açıklık var bu akıntı çatı muanesinden sonra normal mi yoksa Nişan mi bilemedim
gokcetugumm Buseceylan nstde sancı çıkınca bakmak istiyor. Bu hafta gittiğimde 100u bulan sancım çıktı hissetmedim ama ben hiç bı bakalım dedi ben baktirmadim😂😂
monarosamommy Hevida sadece akıntı ile beraber hafif kahverengi akıntı geldi normal mi bu durum yoksa Nisan mi 1 cm açıklığım var Allahtan yarında kontrolüm var
Hevida monarosamommy benim muayeneden sonra cataldan iner inmez sildim kırmızı sadece kan vardı ama aksamına akıntıyla beraber baya kıvamlı ama kan geldi ertesi günde geldi
gokcetugumm monarosamommy ahahah ya kızımda da aynı böyle oldu benim suyum patladı muayeneden 1 saat sonra sancı 0 tabii ful suni ile doğum yapınca bunda korktum istemedim kaçtım diyrbiliriz tabi😂😂😂
Senafina bugun bende oldum dr normal olacagını söyledi çok az leke olarak geldi benden nişan sümüksü oluyor sanırım