FatmaB_ Kızlar 7 haftalık hamileyim. 2 gündür sol kasığımda şiddetli ağrı ve ara ara batma hissediyorum. Yarın doktora gidicem ama başınıza geldi mi neden olabilir? Biraz endişeliyim🥺
KFeyza_ FatmaB_ bende daha dr gitmedim benim de sol kaşığımda öyle şiddetli bi ağrı yok fakat sağ tarafım çok rahat solda küçük içten bi ağrı hissediyorum daha dr hiç gitmedim cuma gideceğim bende bakalım neymiş nasılmışız.
Pinaargunes FatmaB_ ben de 5 haftalik hamileyim bazen kasik karin agrim oluyo bacagima kadar vuruyo bi sure sonra diniyo galiba normal cunku rahim buyuyo vs diyo doktor artik vucudumuz da her gun farkli siddette farkli yerlerde agrilar olabilirmiş normal diyolar inşallah sag saglim kucagimiza aliriz sağlıklı hamilelik geçiririz hepimiz🙏😍
KFeyza_ Pinaargunes siz kaç haftalıksınız benimde dediğiniz gibi sol kasık ve. Bazen diz kapağıma kadar nadir vuruyor normal mi ? Siz bebeği keseyi gördünüz mü ben daha de gitmedim
Pinaargunes KFeyza_ ben 5+5 haftaligim bazen oyle agrilarim oluyo ama normal diyolar ya gaz da çok bende sirt agrimda oluyo dinlenip ovalıyorum biraz , dün ilk kontrolumdu kese gozuktu allaha sukur ama bebiş daha oluşmamış 10 gün sonra gel dedi tekrar gidicem🙏😍
KFeyza_ Pinaargunes hadi inşallah canım benimde sırtım ağrıyor gaz oluyor sol kaşığımda ağrı oluyor bazen dizime vuruyor öyle inşallah bizde görürüz 🌺🌺🌺🌺