Teonam sonsuzmasalim ben hep kız hissediyordum ama rüyalarımda erkek görüyordum , doktorum da daha önceden arkadaşlarımdan da biliyorum cinsiyet tahmini erken yapar var yanıldığı görülmedi daha o yüzden pek değişir diye düşünmüyorum ama bakalım 😊
Meryemlii sonsuzmasalim kız çocuğu müjde demek erkek çocuğu geç gelecek olan müjde demek nizde böyle yorumlanır
Hanus sonsuzmasalim Rüyalar tersine cıkar. Bende erkek kıyafetleri gördüm hep, içime de hep erkek doğdu ama bir kızım olucak Allah’ın izniyle ☺️
Baklava sonsuzmasalim ins bakalim bizimki cok bekleticek gibi 😅 belkide subata bike kalir hayirlisi 😅
sonsuzmasalim Baklava belki benimkide subata anca gelir belli olmaz 🤷🏽♀️ gününde gelmezse mecbur 10 gün beklemem gerek suni sanci icin
BusraOzhan sonsuzmasalim Ben hamile kaldığımı öğrenmeden erkek bebeğe hamile olduğumu görmüştüm 18. haftadayım hala erkek bebek görüyorum ama kızım olacak ☺️
sonsuzmasalim BusraOzhan sendede tersi cikmis desene canim :) bende hamile kalmadan önce erkek görmüstüm ondan sonrada hep kiz gördüm🤷🏽♀️
Ytugcek sonsuzmasalim bende hep erkek gördüm, hala da öyle görüyorum. 22. Haftadayım dün detaylıya da girdim, kesin kız dediler, ben zaten kız istiyorum. Bence bizim yaramazlar bizimle oyun oynuyor 😀
sonsuzmasalim Ytugcek Allah gönlüne göre versin inşallah canım 😍 aynen yaramazlıkları ana karnında başladı😂