Mimi Bende hamile oldugumu bilmeden önce rüyamda kiz bebek gördüm ama kizim bikac yil önce benim oglum olacagini isminide görmüs benim 3 kizim var kendimi de cok sitrese soktum aceba cinsiyeti ne diye rüyalarimda hem erkek hemde kiz görüyordum ama beni taniyanlarin ve akrabalarimin rüyalarinda devamli erkek cocugum oldugunu görmüsler bir iki kisi degil 8-10 kadar daha belki daha da fazladir cok merak ediyorum aceba neden bu kadar kisi rüyasinda erkek gördü ve 21. haftada ögrendim oglum olacak insallah iki gün öncede rüyamda hem kizimin hemde kendi düsündügüm ismi koymusum ogluma
sonsuzmasalim Mimi maşallah canım 3 kızdan sonra bi oğlun olacak demekki 😍 Allahım sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah
BeyzZaA sonsuzmasalim kız görürsen erkek olurmuş diye bende bi rüya tabiri okumuştum en son kız gördüm doktor erkek dedi
sonsuzmasalim CansuCaTurkmen erkenden düşük olmuş demekki canım ... Allahım sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah💙
CansuCaTurkmen sonsuzmasalim boş keseydi zaten demek ki sağlıklı gebelik değildi yapacak birşey yok canım sağlıkla gelsinler ☺️
sonsuzmasalim HalisEbruoban sanırım haklısın. Her şeyin sonunda bebeğin ile ödüllendiriliyorsun sonuçta 😍💙
Esmaky sonsuzmasalim evet bende görüyordm dhaa snra hamile oldgmu ögrendm hep erkek bebek görüyordm ve ıcımden gecende hep erkekti nedense suan 26 haftalık olduk cok şükür bir erkek cocugm oluck 🙏🥰
sonsuzmasalim Nursemom90 aynı bendeki gibi 😅 bendede annem erkek görüp durdu eşimle ben kız görüyorduk. Sağlıcakla gelsinlerde cinsiyetlerin pek bi önemi yok😍😍
sonsuzmasalim Baklava ahahah eşinize güldüm 🤣 işte herkes farklı algılıyor durumu. İnşallah sende tezzamanda alışırsın zaten fazla kalmamış doğuma aynıyız hemen hemen🙈 sende ocak annesi olacaksın inşallah 😇💙
Baklava sonsuzmasalim ins bakalim bizimki cok bekleticek gibi 😅 belkide subata bike kalir hayirlisi 😅
sonsuzmasalim tugbamehmetbaki bende hamile kalmadan önce erkek görmüştüm sonra kız görmeye başladım🤔 annemde sürekli oğlum olacağını görmüş. Annemin rüyası tutmuş 🤣
BeyzZaA sonsuzmasalim rüyada kız bebek gerçekte rüyanın tersi olarak bir erkek bebek dünyaya getirmektir. erkekte yine tam tersi oluyo sanırsam
Teonam sonsuzmasalim ben erkek gördüm hep bugün doktor haftamız 10+4 olmasına rağmen erkek görüyorum dedi ☺️
sonsuzmasalim Teonam maşallah nasıl erken görmüş🙄 daha bekle ama canım bu haftalarda erkekle kız daha birbirlerine çoo benzerler 🙈 hiç belli olmaz yani daha