Anonimi1 Ayağa kalktım kalkmamla acıyla yere oturmam ağlamam bir oldu çok korktum iki kez oldu şuan da yok ama korkuyorum neden olur bu sizde yaşadınızmı
Rozalii-67 Anonimi1 benimde 8+1 hamileyim aniden oturup kalkınca giriyor birkac saniye sürüyor doktoruma sordum anı hareket ve rahim genişlemesinden dolayı oluyor dedi bebekte gelişiyor onunda etksi var
1H1Smomyloading Canım ara ara bende de oluyor o durum doktor rahmin büyüdüğü için kaslar geriliyor arada bmyle olması normal dedi bana, sürekli ve uzun süreli olmadığı takdirde dert etme demişti
Anneadayiii__ Anonimi1 rengi kokusu nasıl? Ağır kaldırma dinlen benimde kasıklarım ağrıyordu stressten kaynaklı doktorum bol bol dinlen demişti
Rozalii-67 Anonimi1 ay yok kız bende 1 haftadır sarı akıntı var ve kaşıntı pazartesi doktora gittim enfeksiyon dedi fitil ve krem verdi çok şükür azaldı
susaMom_ Anonimi1 7 haftalık bende de aynı durum oluyor akıntı sizin bahsettiginiz gibi sarımtırak ara sıra kasığımda kasılmalar oluyor ama normal olduğunu düşünüyorum bir kanama olmadığı sürece normal sıkma canını
Rozalii-67 Anneadayiii__ ben sarı akıntı şikayetinden ve kaşıntısındsn dolayı gittim mantar enfeksiyonu dedi fitil ve krem verdi erken kontrol edilmezse enfeksiyon bebegede zarar verebilir dediler 8+2 hamileyim