Feyzsali Sedefkitir12- alışveriş yaptınız mı benim ilk oldugu için biraz tecrubesizim ne alacağım konusunda
Gmzeymn26 Feyzsali hayır alışveriş yapmadım daha erken diye düşünüyorum Ama indirimde gördüğünüz olursa alınabilir yavaş yavaş
Sedefkitir12- Feyzsali benm işk gebeliğimden bişey kalmadı kıyafet olarak yani bi 5 6 ayına kadar giyecekleri alıcam snra gerisi hep var ablasından 🥰
An53 Anneadayiii__ Yok zayıf değildim normaldim 173 boy 60 kg ım neden 10 kilo aldığımı bilmiyorum ama dediğim gibi kendimi kısıtlamıyorum zaten kilo almaya çok müsaitim yanlış anlaşılmasın sürekli hamur işi tatlı yemiyorum sağlıklı besleniyorum ama gece acıkınca da yiyorum sık sık acıktığım için sık yiyorum o yüzden galiba
Gmzeymn26 20 +4 oldum bel ağrısı bende çok yaşıyorum ikinci gebelik 1 haftadır gayet hareket ediyor ama günde 3 kere filan benim erkek bebek ama hep turşu yiyorum tatlı istemiyorum kızımda hep tatlı yedim
Elifssudee Ya kızlar bende 20 haftalığım ama ilk gebeliğim göbek deliğimin biraz altında böyle pıt pıt bişeyler atıyo ama baya belli o pıt pıt şeyler acaba hateket mi ediyo yoksa ben mi yanlış anlıyorum ilk olduğu içinde bilmiyorum tam olarak nasıl bişey 🐥
Feyzsali Elifssudee benimde 19 dan sonra başladı pıt pıtlar şuan biraz daha anlaşılır olmaya başladı bence bebek ama bende emin değilim 😅
Gmzeymn26 Elifssudee aynen öyle pıt pıt oluyor zaten ama bazen sağlam oynuyor ve tekme atıyor ikinci gebelik olduğu içinmiş ilk gebelikte ben hiç hissetmedim hissetmeyenler korkmasın
Meryem410 Feyzsali evet bebek kendisi artık hareket mi ediyo yoksa tekme atiyo da biz mi pit pit hissediyoruz onu merak ediyorum erken basladi benimki pit pit atmaya acaba tam olarak hareketleri ne zaman hissederiz
Meryem410 Balmommyy evet bir olmuyo komsum 3. Ye hamileydi eksi yerdi eksi yediginde kiz olur derler ama erkek oldu mesela her hamilelik bir olmuyor maalesef