AyseEmre Kızlar sabah doğuma gidecem Allah nasip ederse sezeryanla kızımı kucağıma alcam korku stres hepsi birarada 🫠🥹
Senemikoo AyseEmre Rabbim yar ve yardımcınız olsun hem senin hem bebeğinin:) sağ salim kucağına alırsın inşallah 🩷
Rozalii-67 AyseEmre ya Rabbim saglikla kucağınıza almayı nasip etsin ameliyatta bizede dua edin sağlıkla bebeğimizi kucağımıza alalım ✨
Paniklianne AyseEmre off benimde sabah doğumum var ve şuan o kadar kötüyüm ki korkudan bütün vücudum kasıldı😭
phaticeasli94 Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲 deneyimlerini bizlerle paylaşırsan sevinirim :))
Nesillllllll Bende sizinle aynı durumdayım sabah oğlumu kucağımıza alacağız inşallah garip bir duygu içerisindeyim :)
Sm135 Paniklianne hiç korkmayın ben sadece ilk bir hafta oturup kalkarken zorlandım ama sezaryene dair tek canımı yakan şey damar yolu olmuştu onun dışında hiç birşey hissetmedim :)
AsELinAnneSi__ AyseEmre Sağlıcakla kavuşun inşallah 11 gün oldu sezeryanla bende kavuştum kızıma Rabbim kolaylık versin 🤲❤️😇
Sm135 AyseEmre sağlıkla kucağınıza alın şu gibi geçsin inşallah 🙏 hiç korkmayın bende çok stresliydim doktorum gün vermişti ama gününü bekleyemedi kızım. Normalde çok panik ve stresliyimdir ama bi rahatlık gelmişti şükür ki doğumumda çok güzel geçti
biranneikievlat AyseEmre Rabbim sağlıklı ve ağrısız bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin. Çok heyecanlı bir süreç oğlumun doğumundan sonra şimdi kızıma olan hamilelik sürecimde bir an önce sezeryan günüm gelse diye bekliyorum. Oysaki daha 15 haftalık kızım 😄😄
AyseEmre biranneikievlat ya benim de 2.dogumum ama ilkinde hevesten mi bilmiyorum hiç korku falan yoktu. Bunda biraz saha tecrübeliyim ya o yüzden biraz korku var 😊
_Hulya7106 AyseEmre rabbim sizi sağ saglim kavuştursun inşallah canım benim korkma kızına kavuşacağın anı düşün sadece inşallah güzel geçer doğumun bizimle de paylaşırsın tecrübeni 💙
biranneikievlat AyseEmre Bence ilkinde bilmiyorduk ya şimdi ne nasıl olacak biliyoruz onun heyecanı ve tedirginliği olabilir 😄🤷🏽♀️🌺
Rozalii-67 AyseEmre yaa vallahi çok zor paylaşımını gördüm zaten ben korktum seni anlayabiliyorum Rabbim bikerede kurtarsın inşAllah❣️