December Melliisaa 35. Haftamdayim hala çekiyorum. Allah kolaylık versin. Doktor bol yürüyüş öneriyor bana hic fayda etmedi belki size eder. Bir de gaz yapan yiyeceklerden uzak durun.
Tugceliko-19 Melliisaa suyu kaynat biraz kaynama sıcaklığı gidince bal dök limon sık bi de iç çok iyi geliyo gaz sancısına
mervemurat16 Melliisaa yemeklerinize kimyon atın birde doktorunuza sorun izin verirse nane kimyon çayı yapın aşırı rahatlatıyor
Melliisaa Tugceliko-19 yarın yapayım akşam acıkmış oluyorum yemek yedim oh doydum rahatım dicem bi gaz sancısı çekiyorum ki. Mercimek çorbası içtim ondan mi desem ama şimdiden böyleyse ohhoo
Serendipity16 Melliisaa bende o haftalarda çok çekmiştim soda falan bi nebze iyi geldi bi de kimyonlu su içmiştim doktorda ilaç verdi sonradan ama 11. Haftadan sonra pek olmadı içmedim ilacı
Elifssudee Sıcak su torbası bele sırta koy ayakları hep sıcak tut ince giyinme hava sıcakta olsa yok yani ben ne çektim kaç hafta geceleri özellikle uyurken bile uyandırıyodu şuan 20 haftalığım tek çözüm sıcak tutmak
Drnzgn Melliisaa ilk haftalae aşırı gaz ağrısı sancısı oluyor yürüyüş yap canım evde gaz yapacak şeyler yeme
Melliisaa Drnzgn tek basina yürüyüş bana gore degil doğsa da beraber çıksak 🤣 evet yürüyüş çok önemli gerçekten bende sabah alsam evdeyim bi yere gitsek arabayla inşallah 11 haftadan sonra azalir
Drnzgn Melliisaa bende öyle yürümeyi asla sevmiyorum zaten küçük kızım var 3 yaşında soğuk havalarda istesem de çıkamıyorum bizdeher yere arabayla iste