Karadenizzz61 Bayanlar 39 haftalık olucam yarın karnım çok sert doktor bu zamana kadar hiç nst ye bağlamadı beni sancım var mı yok mu bilmiyorum başımda da bir sersemlik var yarın beşte randevum var beklemeli miyim yoksa acile gideyim mi normal mi bu durum
Dilek_5 Karadenizzz61 son haftalarda sertleşme normal canm sancı belden ve kasıktan adet sancısı gibi girer ama doktorunuzun bu haftaya kadar nst ye bağlamaması çok garip neden bağlamadı yani zaten doktor bağlamıyor ayrı nst odaları var 30 veya en geç 34. Haftadan sonra haftadan sonra giriliyor nst ye
Dilek_5 Karadenizzz61 doktorların kağıtlarında genelde yazıcılarla asıyorlar orda yazar ama onuda geçtim 30. Haftadan sonra gittiğin kontrollerde hiç sormadı mı senin nst nerde diye devlete mi gidiyorsun bu arada . Yarın kontrole gittiğinde git muhakkak nst ye senin söylemen lazım bebeğim kalp atışı ve hareketine sancısına falan bakılıyor
Karadenizzz61 Dilek_5 hayır özele gidiyorum medipol mega ya yarın bir sorayım nst ye ne zaman giricem diye 😅😅😅
Dilek_5 Dilek_5 yanlış yazmışım doktor kapısında yazı olarak asıyorlar şu haftadan sonra nst gidin diye . Yalnız kontrol den önce nst ye girmeli mat kağıdıyla birlikte doktoruna gitmelisin sen hastaneye 1 saat falan erken git canm nst girmen için