Albatros3501 Elifumtt yaaaa hep uyumak istiyorum 😔 bunun dışında bebeğimin hareketlerini aşağıda hissediyorum 2 gündür sanki kanala girmeye çalışıyo gibi hissediyorum olabilir mi acaba 🤔
TugceSenelKavak Elifumtt sırt-bel-kalça ağrılarıyla geçiyor valla günler. Çabuk yorulma, sık idrara çıkma gibi şikayetlerim var. Ama çok şükür. 🙏🏻 Çoğu gitti azı kaldı.
ATC Elifumtt acayip derece de vücudumun arkası agrıyor bacaklarımın arkası sırtım boynum ve artık dogum pozisyonunu aldığı için baskı hissediyorum çatlaklar alıyor başını gidiyor zaten 🤦🏻♀️
SedaYldrm Bolca akıntı aşırı kalça batması sürekli uyku hali ve bir sürü kilo ile yola devam ama buna şükür 🤲🏻😍
Hfoz Genelde yatarak geciriyorum 30 + 2 olduk benim ikinci gebeliğim.sık idrara gitme ve hafif akıntım var
Elifumtt Kilolar , çatlalıklar aldı başını gidiyor , 30+3 oldukk bizde ☺️ sağlıkla gelsinlerde sağ salim günlerinde bunlar hep güzel eziyetlerr 🥰
EceKndkci Toplamda alınmış 5 kilo vajina ağrısı gece uykudan defalarca kalkıp wc gitme simdiden uykusuzluğa alıştırıyo bıdığım yine de buna şükür☺️👶🏻 Hepimiz hemencik kavuşalım inşAllah 🙏🏻