SerapALT Erken yapmışsınn, ben reglimden 1-2 önce erken gebelik testi yaptım negatif çıktı, ümidimi yitirmiştim sonra baktım reglim gelmiyor 2-3 geçti, tekrar normal test yaptım ve sonuç pozitif 👍🏻🥰
GizemTuzcu Ahhh canım çok iyi anlıyorum seni bende her defasında sabırsız olduğum için erkenden yapardım En son yaptığımda 1 gün kalmıştı adetime testim pozitif çıktı ümidini kaybetme en kısa zamanda güzel haberler alırsın inşallah 🫶
cutecik Nevsalin cnm erken gebelik testi 6 gün önceden yapılır zaten sen 7-8′gün diyosun umudunu kaybetme ya☺️ ben adetime 1 gün kala erken gebelik trsti yaptm negatif çıktı ama adet günümde kaset testle pozitifi gördüm
Tubiku cutecik bn erken gebelik testini 3 gun once yaptigimda bile belli belirsiz cikip yok olmustu ki sen baya baya once yapmissin. Iki gun kala bence yeniden dene
Nevsalin Deletedmon_98 ne bileyim bazıları yazıyor ya 9-10 gün önce yaptım gördüm diye bende yaptım hevesle
aybukelii1 Ben 50 tane erken yaptım çıkmadı adetim gecikti kan verdim çıkmadı doktora dedim ki bana adet söktürücü ver . Adam bana ne dedi biliyomusun ? Sen hamilesin . Hayır doktor bey değilim çıksa kanda idrar da ki evde bile 50tane test yaptım çıkardı dedim adam bana bekle nolur ilaç kullanma dedi . Kiii şu an tam 8 aylık hamileyim 😂 Allah’tan Rabbimden ümidini kesme nolur .yoksada üzülme Rabbim geciktiriyosa güzelleştiriyodur … 💙
skrbsrl Nevsalin kız çok erken dur ümidi kesme 😄 bende senin gibi 7-8 gün kala üst üste test yaptim hep negatifti, en son grip oldum ilaç alırken test aldım tekrar adetime 1-2 gün vardi testi son kez yapayım öyle ilaç içeyim dedim yine negatif ertesi sabah hadi bu son olsun dedim yaptım sonuc pozitif😆😆 emin ol erken öğrenmekten geç öğrenmek daha iyi, rahatla kafana takma adet gününde tekrar test yaparsın
Merve-metin Nevsalin canım daha adetine var çok çok erken test yapmışsın ümidini kaybetme hemen öyle bekle bi gecikmen olsun öyle yap test erken gebelik testleri bile en erken 6 gün öncesine kadar gösteriyor oda erken yumurtlama olduysa gösteriyor sen daha adetine 7-8 gün varken testte negatif gördüğünde bu kadar üzülüyorsan hayal edemiyorum 🙏🏻 rabbim gönlüne göre versin inşallah bak benim gecikmenin 6.günü bugün daha dün ilk defa test yaptım negatif çıktı 10.günü bi daha yapmayı düşünüyorum geç döllenme olduğunda da testlerde çıkmıyor hemen modunu düşürme canım rabbim inşallah en güzel haberleri almayı nasip etsin sana 🙏🏻🙏🏻
cutecik Tubiku yok cnm ben 1 gün çnce yaptm postu açan arkadaş çok önce yapmş karışıklık oldu herhalde😀
Ecrnsuos Ancak adetin 10gun gecikmesiyle öğrenebilirsin benim kanda bile çıkmamıştı oylesine kan vermiştim vitamin degerlerime baktırmak için 1haftada çıkmadı 3gun sonrada tam bir anda artış olmuştu yani tam 10 günü tamamlayinca
Srfclkkl Nevsalin Daha adetine 7 gün varmış adetini bekle bi geciksin bakalım ümitsizliği, stresi, sıkıntıyı sevmez gebelik. Çoğunun yumurtlama günü erkendir 4-5 gün önce öğrenir çoğunun geçtir adetin gecikmesinden sonra belli olur. Az sabır
Lavinia96 Nevsalin adetime 4 gün varken productor erken gebelik testi yaptım. Negatif çıktı. Regli günümde yaptım silik çizgi çıktı. Bu şekilde erkenden yapıp kendinizi strese sokmayın biliyorum çok zor ama en sağlıklısı gecikmeyi beklemek. Umarım güzel haberler alırsınız🌸