Scldgtkn 10+2 günlük hamileyim kese etrafında kanama alanı var dedi doktorum ama ilaç falan yazmadı bu durumu yaşayan varımı acaba ne yapmalıyım
Flyacikel Scldgtkn korkmayın ılac dahı almadım artık doktorların abartması dıyorum buna lanet olsun bır hafta kalkmadan yattım vc dısında kalkmadm gectı 2 hafta sonra merdıvenlerden yuvarlandım kaburgam ezıldı cok sukur saglıklıyız ıkımızde hemen bı doktora guvenmeyın kurtaj yasak sezeryan artık yapılmıyo dıye neler den para kazanacagını sastılar
ebis Scldgtkn benimde oyleydi 5.hafta da . Sonra progestan kullandım . Sürekli dinlendim ev isi bile yapmadim duzeldi. Suan 10 haftaligiz. Bol bol dinlen yorma kendini canım. Haftan ileriymis belki ondan vermemistir
deletedmom6295 Scldgtkn progestan neden vermedi ki🤔ben de yaşadım iki ayrı hematom vardı kese etrafında hem progestan hem proluton iğne kullandım 9 hafta
Scldgtkn Kızlar hamileliğimin başından beri hep lekelenmem oluyordu haftada birde 1 damla oluyor bu sabah yine oldu gittim kese yanında kanama var düşeceği varsa düşer diyip gönderdi moralim çok bozuldu kendi doktorumda tatilde 😔
Scldgtkn Zaten günlük progestan hap alıyorum bebeğin sağlığı gelişimide yerinde çok şükür artık yatıp dinlenicem ilk gebeliğim bünyemde zayıf zaten
Scldgtkn Evet canım o son lekelenmem olmuştu çok şükür şuan 17 haftalığım birdaha olmadı ama ben çok dikkat ettim yattım dinlendim hala ev işi bile çok az yapıyorum
Ckyert Scldgtkn ben tup bebekle gebe kaldım günde 4 progestan 200luk fitil proluteks 25 igne vuruldu gobekten , kanamam olduğunda da 50lilik kalca dan yapilandan vuruldu bir kere kesinlikle kalkmicaksin yaticaksin dedi doktorum ki kanama alanı falan yoktu
Ckyert Scldgtkn cep no varsa doktorunuzun ulaşmaya çalışın mesaj vs. Kanamaniz kesildiyse problem yoktur inşallah ama riske atmamak lazim
ozgurhayalim Benim de o haftada lekelenmem oldu ama kese etrafında kanama yok düşük riski yok dedi doktorum. Bazi rahimlerde gebelik boyunca boyle lekelenmeler olabiliyor demişti . Buna rağmen 3 tane iğne vermişti sizinki igne vermemiş şaşırdım doğrusu. Ben 12. Haftaya gireceğim 4.haftadan beri günde 2 defa progestan alıyorum
Scldgtkn Benim doktorum sadece ilaç verdi 3 kerede iğne vurdurdum şükür bir daha olmadı benim ablamın 3 oğlu var 2 oğlundada böyle geçmiş genetikte olabilir şuan öyle kanamam yok çok şükür ama çok dikkat ediyorum
Sevvaldal Scldgtkn 8. Haftadayım şu anda. 5 ve 7. Haftalarda kanamam oldu. Kanama alanları görüldü. Günde 3 kez progesteron fitil ve 3 günde bir pruluton iğne kullanıyorum. Ayrıcada yatıyorum sürekli. Bunlara rağmen dokttorum bana da düşecek bir bebeği hiçbirşey tutamaz dedi. Allah korkutmasın🙏🙏🙏
Scldgtkn Banada aynı şeyi doktorum demişti düşecek bir bebekse biz seni pamuğada sarsak düşer demişti çok şükür bir daha yaşamadım bu sorunu