Feyza1607 çevrenizdeki herkes tıbbi olarak eğitimli ise konuşsun duymayım onları ilk bebeğim ne kadar ileriydi hatırlamıyorum apar topar oldu doğum çünkü 2 günlük ölçüm sonucu bebek zaten iriydi 37 de yüksek şekerden alındım doğuma oğlumun doğum kilosu 3150 kilo sıkıntı değil ama ayrılınca solunum sıkıntısı yaşadı birden şekeri düştüğü için normal doğumda doğum esnasında zaten yorulacak birden düşen şekerle çocuk nasıl kendine gelecek zaten onu etkileyen zorlayan durumlar var yaşamayan bilmiyor konuşuyor normal en iyisi en iyisi diye normal her zaman en iyisi değil çene ile annelerin beynini yıkıyorlar ama nasıl bir risk bilmiyor hiçbiri acısını anneler yaşıyor kendileri ah vah deyip kenara çekiliyorlar!!! Kusura bakmayın belki çok tepkili gelebilir ama yaşayan biri olarak bu tepkim o kapıda beklerken tek siz olacaksınız şimdi yine şekerim var ve korkarak geçiyor günlerim erken tedbir alınabilirdi ama sağ olsun yaşadığım yerde doktor umursamadı yine doğum yaptığım doktora gelince durumumu öğrendim.