Gezenlady Fa1503 desene eğilemem eşin yanındaysa onu çagır o sana buyursun sende eşine😂benım ikinci gebelıgım ilkini düşükle kaybettim beş ay sonra kucagımda inşallah valla nereye gidersem gidim bır çatal alıp masaya koyasım gelmiyo otur kalkma yerınden sendee,saba acimayana acıma gülüm ya ne işi varsa kendı ypsın ogulları kıymetlı ya bır tane ogulları varya eee onun cocuguda kıymetlı olucak o zmn yat otur uzan kimse bısey diyemez benımkıler o konuda bana hiçbirşey elletmezler
8mucizem8 elifsen sadece kendini düşünen bencil insanlardan nefret ederim ayrıca cimri insanlardan da nefret ederim hepsi de eşimin ailesinde olduğu için istemediğin ot burnunun ucunda bitermiş
Hnd_01 elifsen gevşek,yavaş,miymiy,nazlı insanlar 🙄ve hiçbir işe yaramayıp sürekli uyuyan insanlar.dakik olmayan,yaparım deyip unutan,zorlamadikça bir işi yapmayan insanlar 😤
Amanguzelyavasyuru elifsen Emri vaki yapıp karşısındakinin halini düşünmeyen, empati yeteneği sıfır,sadece kendi işine gelen şekilde davranan insanlardan nefret ederim.
Ebru3457 elifsen bir dediğiyle bir dediği tutmayan insan ve bir şey yaparken insanların gözüne soka soka yapanlar her konuda yani bir şey alır 40 saat anlatır birşey yapar her yere atar gerçekten çok sinir bozucu
AlpEmir elifsen iki yüzlü insanları hiç sevmiyorum İnsan nasıl ise öyle görünmesi davranması bu kadar mı zor 🤦♀️
teachermom1 elifsen Başkalarının hayatına müdahale edenler. Herkesi kendi değerleriyle yaşamaya zorlayanlar. Bu yanlış, günah, haram, ayıp, cahilce vs şeklinde hüküm veren terbiyesizler. Asla tahammül edemiyorum.
Deletedmom_116 elifsen İstemediğim biseye srar edip duran kendi menfaatiicin insanlardan nefret ediyorum
Gloria06 En özet haliyle “cahil” insanlar. Farklı görüşlere kapalı, araştırmayan -sorgulamayan ve önünü ardını düşünmeden hareket eden cahil insanlar .
Tazeanne68 Bencil ,egoist kendini yuksekte gören bide nerden geldiğini unutan görgüsüz insanlar dan nefret ediyorum ailemde de vardı direk mesafe koydum
Elf41 elifsen gelişime kapalı sabit fikirli, geçmişiyle karşındakini sürekli kıyaslayan🫣yok sen ne gördün benim kaynana şöyle böyle boş faydasız zırzır muhabbetler. Herkesin farklı imtihanı var ama açıkçası kendi yaşadığını en üst level görenler çok yorucu. Sürekli eleştiri ve önyargi olumsuzluklarla dolu negatif insanların direkt üstünü çiziyorum🤭
Hilalaktscbk elifsen Keşke belli bir grup olsa benim kadar insan sevmeyen var mı acaba 🥲 hiç anlamadığım bir şekilde negatif enerji aldığım an yüzüne bakasım gelmiyor her kim olursa olsun 🥲 bazılarıyla kan bağım bile var 🙄
nazlibuse92 elifsen çok konuşan insanlardan herkesin herseyini anlatan örnek verenlerden ve birde hoşlanmadığını söylediğin halde o davranışı hala yapan salaklardan