gamzecgr Emineelvin benim ikiz 12+2 de belli olmuştu doktorum %100 eminim demişti 32 haftalığız yanılma olmadı değişmez ama doktorunuzun emin olmasına ve bebeklerin pozisyonuna bağlı💐
kardelen25_ Emineelvin çift yumurta ikizlerine hamileyim 11+2 de bir kız bir erkek dedi. 14+4 te ikiside kız dedi 😀 yani değişebiliyor
Melson20 Emineelvin 11 cok erken bunu soyleyebilmek icin, 11 haftalarda hepsi kiz gibi gozukuyor zaten (genelde)
ekc Emineelvin Doktorun tecrübesiyle alakalı, 11. Haftamda kız denildi benimde ikiz. 27. Haftayadayım hala kız😅 Cocugun cinsiyeti değişmez doktor bilemez maalesef.
Tanas_ Ya öyle belli oluyor mu o zamanlarda ben böyle 13 14 hafta gitmeyi düşünüyorum yine belli olmaz diye korkuyorum
Emineelvin Ben azeriyim burda belli oluyor dr ne diyorsa o olur genelde amma ilerki haftalarda yine gidicem kontröle
LeylaEla Emineelvin ya bende cuma gittim 12+3 doktor tahminde bulundu kız diye bende merak ediyorum değişir mi diye ama bi arkadaşım da 11 haftalıken doktor ultrasonda kesin kız dedi ve gerçekten kızı oldu 😅🥰
Mrveeebade LeylaEla bende 12 haftalıkken gittim %80 kız dedi , 14. Haftamda başka doktora gittim erkek dedi 😂😂😂 hangisi doğru cıkıcak acaba
Emineelvin Benin için ne olmasının hiç farkı yok amma 5yıl sonra olmasının hevesiyle merak ediyordm inşallah hepimiz sağlıkla kucagımza alırız🙏🙏
LeylaEla Mrveeebade Vallah insan şaşırıyor 😅 burda da herkes kız dedi 😁 kan tahlillerimi bekliyorum orda kesin net çıkacak cinsiyeti DNAya bakıyorlarmış 😂
Mrveeebade LeylaEla burda baktırdım instagramda cinsiyet tahmini sayfaları var onlara da baktırdım doktorda söyledi hep kız denildi , 14. Haftamda erkek dedi başka doktor hangisine inanacağımı şaşırdım
LeylaEla Mrveeebade hayırlısı 😂 bana da haber verin merak etim şimdi 😁 bakalım benimki de erkek mi olucak 😁
Mrveeebade LeylaEla ben kız istiyorum canım ve kız çocuklarını çok seviyorum hep hissettiğim de kız 😀🙏 bi başka doktor kız diyor bi başka daha doktor erkek diyor 😂😂
0107 Bende 11+6 oldum henüz bana cinsiyetle ilgili bişey söylenmedi ama haftaya ikili testim var orada detaylı bakıyorlar ya devlet hastanesi yine de bişey söylerler mi sizce ? Merak ediyorum :)