Smyklkc Arkadaşlar merhaba regenesis max kullanıyordum doktorum bugün decavit yazdı ama içemedim çok büyük olduğu için siz ne kullanıyorsunuz vitamin olarak?
Blueberry0 Smyklkc decavit bana da yazdı tadı çok kötü bende bulantı yaptı bi kaç kez anca kullanabildim sonra draje şeklinde yazdı onu da kullanamıyorum aslında balık kokuyo🤣🤣🤣
Smyklkc Blueberry0 bende normalde hiç hap içemem ama regenesise zor alışmıştım kayıp gidiyordu bu yapışıyor ve çok büyük regenesise devam etmeyi düşünüyorum
Bbuse12 Bizde reganisis max kullaniyoruz yedekte decavitim var bitince onu kullaniyorum .ilk hamileligimde decavit kullanmistim ilk basta icerken zor ama alisiyorsunuz yapacak bisi yok
Smyklkc Bbuse12 ben alışamam gibi kırıp içmeyi denedim ama yine olmadı yapıştı kaldı regenisis içerik olarak aynı değil mi kullanmaya devam etsem sıkıntı olmaz. Doktora da sormayı unuttum maalesef
Smyklkc Bbuse12 bir de size bir şey sormak istiyorum regesisten ayrı olarak folik asit kullandınız mı? Ben gebeliğin başından beri sadece regenesis kullandım
Blueberry0 Smyklkc kırarak içmeyi denedim bende o zaman daha da kötü oldu istifra ettim hepsini. Bide kocaman ya insan onu nasıl yutsun🤣Doktoruna danış canım eski ilacından devam et alıştıysan
Bbuse12 Smyklkc doktorum bana soyle demisti regenenis daha kapsamli vitamin ilaci fakat pahali demisti kullanmak istemezzsen decavit kullanabilirsin dedi hatta yedekte tut decaviti regenesis biterse alamazsan onu kullan dedi
Bbuse12 Smyklkc 12.haftaya kadar folik asit kullandim 12. Haftadan itibaren doktorum biraktirdi suan 13 haftaligiz regenasis max D vitamini ve demir ilaci kullaniyorum gyno ferro