Zeynep15 1prensesannesi__ ben bile geç kalmış hissediyorum. Keşke 2.buçuk gibi hamile kalsaydım 3 gibi doğum yapardım. Şimdi okula gidip gelirken zor olacak bana 🤣
likapaa53 Zeynep15 bende en az 4 olsa diyordum bu ay şüpheyle geldim buraya hamileysem sevinmeli miyim şubatta 3 yaşı doluyor kızımın😂
1prensesannesi__ Zeynep15 ben biraz maddiyattan biraz kendi yaşımdan geciktirdim ama geciktirmeseymişim daha iyi olurmuş gercekten ne guzel büyümüştü ikiside 😄
Zeynep15 likapaa53 bence sevin canım. Kızım şimdi kreşe gidiyo seneye inşallah anasınıfına gidecek. Eğer hamileysem tam 40 günlük falan olacak okullar açılınca zorlanacak yani
likapaa53 Zeynep15 forumlardada öyle yazanlar çok bakalım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah hepimizin❤️
likapaa53 1prensesannesi__ ya bende 26 yaşındayım benim kızkardeşim olduğu zamanda senin kızın olmuş benimde o yaşta kızkardeşim var biraz kazandibiii😍
1prensesannesi__ Zeynep15 🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉hu huuuuuuuuuuu ben demistim 20nin uzerinde cikcak diye 😂😂😂😂😂😂 tebrikler sekerim bana da dua et olurmu bende pazar gunu test yapicam 🥰
likapaa53 Zeynep15 yaaa çok sevindim canıım m tebrik ederimmm 🤩🤩🤩 Rabbim sağlıcakla kucağıns almayı nasip etsin😍