annebalim Zmra-13 oyy sağlıkla al kucağına inşallah ya benim ilk gebelikte direk kıpkırmızı olmuştu bide ben kimyasal gebelik ne bilmiyordum o zamanlar şimdi hep olumsuz yazıları gördüm silik çizgi gördüm annemde yok felam diyince şüpheye düştüm pazartesi kayseriye geçersem doktora gitçem bakalım
Zmra-13 annebalim Benimde ilkinde çift çizgiydi koyu hemde bundada böyle nasip oldu doktorum tahlil felen yaptı herşey iyi dırumda şuanlık 2 hafta sonra kese ve kalo atışı için gdcm çünkü şuan 4+4 haftalıkmış
annebalim Zmra-13 bende 22 dakika sonra tam 4 haftalık olcam uygulamaya göre eğer bebiş varsa sağlıkla kucaklarımıza almak nasip olsun kuzum
1prensesannesi__ annebalim yaa ne karamsarsin canim benim yapma bunu kendine niye elenesin boyle soyleyerek karnindaki bebisi de etkiliyosun rahat ol birazp
noble1 Yaa tüm mesajları okudum maşallah yazan herkes hamile nerdeyse ahahha süper🧿♥️🙏🏻 bat 9u umarım bende görürüm çift çizgiyiii yaa 🙏🏻
Busraoz Kızlar benim de bat 3 Aralık regl 6 kala test yapmıştım en son 3 gün kala yapmıştım. Kan vermek için regl geçmesini bekliyorum. Benim de bel ağrım, kasık batmalarım var.
annebalim 1prensesannesi__ sağol kuzum şimdi sadece doktora gitme işi kaldı oda pazartesi felan inşallah 😅😅
1prensesannesi__ annebalim gidersin gidersin acele etme bende bidahaki pazartesi gidicem kontrole 5 haftalik olmus oluyoruz 🥰