Melek__55 Babaannem kanser ve dördüncü evre etrafında yaşayan varsa söyleyebilir mi en fazla ne kadar yaşıyorlar kusma kansızlık vs başlamış hepsi konuşamıyor da fazla
Belginylmz Melek__55 bunu söylemek doğru olmaz herkezin bı wadesi War Allah onu yazmış o saatti günü belirli isterse ölüm döşeğinde olsun wadesi warsa yasicahi kadr yaşar Allah bilir bunu doktor benim arkadsim boynu kırıldı denize atlarken doktor yüzde 90 yaşamaz dediği cicuk yaşıyor
2prenses_masal-oyku Melek__55 benim büyük babam da 4. evreydi aynı pis hastalıktan 1 sene yaşadı temiz bi şekildede vefat etti kayınbabamda öyle 4. Evre akciğer kanseriydi 1 yıla yakın çekti kan falan kusmadsn oda Vefat etti rabbim çektirmesin babannenize tek duam bu 🤲🏻
Aybarssmom_ Benim babam mide değil ama akciğer kanserine yakalanmıştı 4.evre bi anda belirtileri ortaya çıkmıştı zaten 1 sene sonra vefat etti. Rabbim şifa versin hastanıza
petekceee Melek__55 annemi 31 ekimde kanserden kaybettim ilk evresinden başladı 2 senede dördüncü evreden terminal döneme girdi ve 2 hafta entübe edildi sonrasında vefat etti dördüncü evre en zor evre
petekceee petekceee annem kemoterapi Işın aldı dediğim gibi iki sene sürdü bütün tedavi ama akıllı ilaca başladıktan sonra bizim kendi gözlemimiz vücut kendini bitirdi akıllı ilaç en zoruydu eridi gitti
Melek__55 petekceee hiç kemoterapiye başlanması istemedi malesef ağrı kesicilerle duruyor sadece son bir ayda kansızlık başladı kan veryorlr sürekli
8mucizem8 Melek__55 rabbim şifa versin benimde babam omurilik kanseri Allahım bu illetten kurtarsın şifa bekleyen herkesi🙏🏻