1fatma_nurr Kızlar fitil olarak kullanıyorum da ilk bugün başladım nasil yapıyorsunuz ya cok mu ileriye itirmem gerek ilacı kulananlar bilgi vere bilirmi
birmucize1 1fatma_nurr ben sabah 2 aksam 2 kullaniyorum parmagim ilerleyebildigi yere kadar koyuyorum sonra yatiyorum
Tuba_cagla 1fatma_nurr günde bı tane kullanıyorum. Parmaginizla gidebildigi kadar itip uzanın hemen kalkmayın bı saat kadar.
mervemurat16 1fatma_nurr yatarken kullanırsanız daha iyi olur ama biraz vajinanızı ıslatın kuruyken çok acıyor.vajinadan atın biraz ileri sonra uzanın zaten 10-15 dk sonra kendiliğinden açılıyor fitil akıntı olabilir normal vücudunuz ihtiyacı olanı alıp kalanı atıcaktır idrarda beyaz topcuklar görebilirsiniz
Ozr42 Biraz ileri ittirmeniz gerekiyor zaten ittirdikçe kemik kılırdak gibi bişey hissedersiniz ordan gönderince yeterli bence ben öyle kullanıyorum .Sonra akıyor zaten ama çok gelmiyor bende ileri ittirdiğim için
1fatma_nurr gamzecgr yaaa o kadar mi ileri ben şey yapiyorum işaret parmağı ilk uc cizgisine kadar birdahakine daha ileriye yapim
gamzecgr 1fatma_nurr tabi ne kadar ileri o kadar az akar geri eridiğinde 32 haftadır kullanıyorum doktorumun önerisi bu şekilde olmuştu
gamzecgr 1fatma_nurr kişiden kişiye değişiyor bence normal benim de hiç göğüs hassasiyetim olmadı bu haftaya rağmen sadece beden büyüdü ve kahverengilesti
1fatma_nurr Kızlar ya bu fitil akıyor normalmi itiriyorum ileriye ama gene akıyor sizdede oluyomu yoksa benmi atamiyorum acaba böyle çıkıyor azıcık