baykuskiz Ikincisinde ya cok ağrı oldu diyorlar ya da cok rahat gecti. Yaşamış olanlar yazabilir mi. Ikinci de bu sefer bunu boyle yaptim bunu aldim almadım dediginiz seyler oldu mu...
Gurbetgelini baykuskiz ilkiyle hemen hemen aynı canım hatta ben ikinci de daha hızlı toparlandım ödem bile oluşmadı dikişte şişlik bile olmadı çok şükür ikinci günü ayağa kalktım hep yürüdüm yavaş yavaş ve çabuk iyileştim çok şükür
AyseErdal baykuskiz bence hiç korkmayın doktorunuz iyiyse ve dogum sonrası iyi bakılacaksanız, eltim 5. Sezaryen dogumunu yaptı dogum sonrası iyi bakıldıgı için rahatım diyordu
Merve201119 baykuskiz canım iki kez sezeryan Doğum yaptım iki yıl arayla ilkinde tabiki insan tecrübesiz oluyor ben ilkinde biraz ayağa kalkmada zorlandım ikincide çok rahat kalktım daha bi tecrübeliydim daha çok toparlandık diyebilirim
baykuskiz Ikincisi daha zor oldu diyenler daha cok. Valla korkmaya başlarım açıkçası. Inşallah iyi geçenlerden olurum
Berilikom Merve201119 ilkinde çok zorlanmıştım ikincide öyle olurmuki diyorum çok ağlamıştım 😪 kalkamadım ayağa tuvalet durumu nasıl oluyodu cnm bi anlatırmısın sonda bir gün hep takılıyomuydu yoksa doğum dan sonra odada çıkarıyolarmı