Ysn Mucizembenim sakatatlari doktorlar pek önermiyor ama doktor izni ile ye yiceksen burda ben yedim bisey olmadi diyenlere bakarak değil cnm
Krasivyy Mucizembenim sakatatlar yüksek miktarda vitaminler içerir bu zararlı olavilir ama belli bi porsiyon yemek için doktoruna danış canm
Sultan42 Mucizembenim niye yürek yiyecen bacım yüreksiz misin 😂az daha cesaretlenip yürekleniyim falan 😂🤣🤣🤣bu arada yürek nedir ciğer falan mı
gozz Mucizembenim Lütfen abartmayın.İstediğinizi yiyin sigara alkolden uzak durun yeterli.Eskiden tarlada çalışıyordu büyük annelerimiz hamileyken lütfen ya
Mucizembenim Biraz yesem bir zararı olmaz heralde en azından nefsim körelsin 😀 valla nasıl birşey bu 😀
desagr Bu arada hamilelikte hiç bi sakatat önerilmiyo 🤷🏽♀️ Bence yeme canım sonuçta yemezsen bebişe hiç bi zararı olmaz onun canı istemiyo ki senin canın istiyo 😃 yersen zararı olabilir 🙄
ZehraS Mucizembenim ben cok yedim canim bi zarari olmadi yinede doktoruna bilgi al yada cok canin cekdiyse azcik da olsa ye
Yeniievli Valla ben yürek dalak ciğer yedim. şu sıralar canım kelle paça istiyo onu da yicem.çok yemediğin sürece sakıncalı olacagını sanmıyorum ama yinede sen bilirsin.33 haftadayım bi sıkıntımda yok çok şükğr