Gule1- Selamün Aleyküm. İkiz gebeyim 33+0 dayım. Kız 2000 erkek yaklaşık 2100 dedi. Kız için kanala inmiş ama serviks uzunluğu iyi dedi. Sizin kaçtı kiloları? Ne gibi tecrübeleriniz var?
ikizprensesannesi @Gule1- Aleykum selamm Maşallah saglıkla alın kucagınıza benim bir kızım 2.900 birisi 2.800 36+0 da geldik dünyaya dogumdan sonra 2.600 ve 2.500 olduk 🌸
Gule1- ikizprensesannesi Haftada kaç gr alırlar acaba 31den bu yana kız 500 erkek 400 gr almış görünüyorlar bundan sonra nasıl ilerlerler ki hayırlı olsun sizin de bebekleriniz
Kayaeliff ikizprensesannesi merhaba çift yumurta ıkıZımı ? Neler yedınız kilo almak için bıde normal mı doğurdunuz küvezde kaldılar mı ?
elifsen Benim 28 den sonra hep kanala yönlenmiş durumda, ama rahim açıklığı yok ise problem değil dedi. Şu an 36+0 hala aynı yerde kafası 😅
Gule1- elifsen benim bu kontrolde çıktı yoktu daha önce ama rahim ağzı uzunluğu iyi dedi. Kaç kilolardı sizin 33 hafta dolduğunda
Gule1- Haftada kaç gr alırlar acaba 31den bu yana kız 500 erkek 400 gr almış görünüyorlar bundan sonra nasıl ilerlerler ki hayırlı olsun sizin de bebekleriniz
elifsen Gule1- hep normal haftasında olduklrı için hiç aklımda kalmadı. Pazartesi 35+5 de 2850 kız, 2430 erkekti ama
ikizprensesannesi @Gule1- Sağolun haftanıza göre kiloları çok güzel bence son haftalarda çok hızlı alıyorlar çünkü
ikizprensesannesi @Kayaeliff Tek yumurtalar ekstra bişey yapmadım açıkcası normal yedim tansiyondan acil sezaryenle dogum yaptımm kalmadık çok şükür kuvezde