Sennur16 Folıdoce 400 mcg önerdi eczane içinde b12 oldugu için mide bulanmasıda yapmıyormuş siz neler kullandınız
mombarbie_ Sennur16 i mom omega kullanıyorum gebelik öncesinde 1 ay kullandım şuan 7.aya giricem hala kullanıyorum 😊
gncglozclk Sennur16 bende onu kullandım hamıle kalmadan once 10 tane kullandım sonra hamile olduğumu ogrendım 😂 12. Haftaya kadar da devam ettim ardından imom omegaya basladım balık yagı olduğu ıcın balık tuketmıyorum da baya da guzel bi ilac 31 haftadayım hala da devam ediyorum 💕
Yildiz27 Ben suan solgar markası kullanıyorum 12. Haftamdayım son haftam bu sonra bırakıcam d vıtamınıne ve kan ılacına gecıcem
Sennur16 mombarbie_ 3 ay kullanıldıgını sanıyordum kendi tercıhınız mi doktor mu önerdi. Benim doktorum henuz ne kdr süre kullanacagımı söylemedi
Ozr42 Ben hamilelikten önce 2 ay kullandım aynı ilacı herhangi bir yan etki yapmadı. 12. Haftadada bıraktım.
cokbilmismom Hamilelikten önce bir ay kullandım 13. Haftadayım hala devam ediyorum vifolic kullanıyorum içeriğinde omega 3 vitaminin ve mineraller olduğu için hamilelik boyunca kullanacacagim memnunum bir yan etkisi yok