serapbttl kubraQwe bende yeni kullanmaya başladım mecburen kullanıyorum geçmiyor. Kanama sonrası verildi bir şey olmaz ama kuru bir fitil kullanması zor kullanım sonrası ayağa kalkmayın sabaha kadar bile erimiyor düşüyor ve bir şey olduğunu hissediyorsunuz
asel_asl kubraQwe ben 3 haftadır kullanıyorum enfeksiyonum yoktu ama akıntım çoktu bi yan etkisi yok canım olsa vermezler zaten. Kuru bi ilaç kullanırken mutlaka eldiven takın. İsterseniz birazcık ıslatın daha kolay oluyor kullanması ama tabiki hızlı davranmak gerekiyor
kubraQwe _mustafa_yasemin kullanmayayim dedim ama yanmam basladi ilk kez kullancam bir yan etki bisey var mi bebege zarari yok demi
_mustafa_yasemin kubraQwe bende 5 gündür kullanıyorum hiç yan etkisi yolçk zaten akıntınım kötü kokulu diye başlamıştı doktor, enfeksiyon devam etmesi daha tehlikeli çünkü sadece akıntı miktarı arttı o da ilaç da atılıypr agrı ve yanma olmadı bende
esya59 Donaxyl’i Doktor yazdı hiç kullanamadım ıslatmama rağmen yapışıp kalıyor itemiyordum üç tanesi öyle boşa gitti erimemiş bile lavaboya kalkınca çat diye düştü sonra bıraktım doktorum trivag yazdı içinde üç tane kullandım ama halen akıntı devam ediyor
asel_asl esya59 aslında gece yatarken kullansaydınız daha etkili olurdu çünkü kullandıktan sonra 3 4 saat yatmak gerekiyor..
esya59 asel_asl evet gece kullandım da afedersiniz içeri itemedim yapıştı koyduğum yere sonrasında da erir belki işe yarar diye yattım gece lavaboya kalkınca düştü diğer iki tane de aynı şekilde bi işe de yaramadı akıntı devam ediyor
asel_asl kubraQwe korkacak bişey yok canım akıntı için veriyorlar kötü bişey olsa doktor zaten vermez. Dediğim gibi yap hafif ıslat hızlıca at içeri . Çok ıslatma parçalanıyor hemen. Eldiven kullan mutlaka enfeksiyon olmasın. İyi geliyor akıntıya merak etme . Gece yatarken kullan ki 3 4 saat içerde kalması gerekiyor hiç kalkma
Eddaa57 Valla yaklaşık iki ay önce falan kullandım tekrarladı geçen hafta yine kullandım hala tam olarak geçmedi çok etkili bi ilaç olduğunu düşünmüyorum