YigitPoyrazMomm sancı evd ecelin deniliyo ewet ama on dk dan aşağıya düştüyse evde drmak Cokk riskli benimki beş dk da birdj gece 3 de başladı sabah eşimi ise gonderdim ama uyardım bak alondiyince gel arabayla git alo dedigimde burda ol dedim tek başıma çekmek istedim dalga geciyodu 😂Gitti ise başladı bı saat sonra gel dedim dayanamadım sanciya Gittim hastaneye bana dediler ki dogurmazsin daha Ama anlatsam roman olur çok değişik bı hamileligim oldu Resmen 11aylik doğurdum 😂😂😂Gelişimi durdu durdu başladı sezeryan istedim almadılar ölumden döndük bir sürü bisiler hastaneye gittim sen daha dogurmazsin iki üç haftan var dediler bana 😂😂Ama beş dj arayla sancım vardı nst denen nalette çıkmadı diye yatirmadilar dursmadim zaman gectikce dayanamadım başka yere gittim USG de doktor ne çektiğimi gördü çok kasiliyosun nst de sancı yok ama bu kasilmalarla asla bu hastaneden dışarıya çıkamazsın dedi Yatırdı gece 11 de bir baktırdım iyice ağrım artı çömelip nefes al ver yaptım 5 cm acilmam varmış affedersin kakam gelmesi gibi Oluyodu 😂Dogumhaneye attılar beni Allah dusmanima vermesin insan bir destek atar demi acilmam vs varken attılar ne çatal ne bişey bildiğin yatakta son Anlar mahvoldum bayilacaktim resmen uykusuz aç Zar zor doğumum oldu cocugumu geç giydirdiler havalar soğuktu tam sabah ezanlari vakti Şehrinde çıplaktı ertesi gün cikfik meğer doğum esanisinda enfeksiyon kapmış usuyuhce iyice ağırlaşmis on gün yatık yoğun bakımda Neler neler hep hastaneler yüzünden Niye anlattım bilmiyorum 😂😂😂Ama Korkma hicbi şekilde sadece tedbirli olucagin yer şu nişan beklemeden eğer duzenliyse sancin 10 dk aşığı indiyse ve o civardaysa beklemememk Her saniye önemli sizin için tedbirli olup ilk müdahale de çok önemli Nap ne et eğer yatirmiyorlarsa başka hastaneye git duzenliyse sancin
Allah im sağlıklı bir avazda doğumlar nasip etsin💙💙Biran evvel sağlıkla kavuşun inşallah 🤍♥️