Hbsanneoluyo 3 4 gündür kasıklarıma ağrı giriyor günlük en az 3 defa sancım oluyo sizce normalmi Benim hafta da olup aynı durumu yaşayanlar varmı
Berilikom Hbsanneoluyo bugün 29 haftaya girdik bende de oldu kasık ağrısı ama hemen geçti normal dir ya normal adet dönemlerine doğru her ay olurmuş zaten olamadığından dolayı ara ara oluyor bende sağlıkla zamanında gelsinler inş💙🙏
Zhraaltun Hbsanneoluyo cnm bnde ayni durumdaydm dun gttim erkn dogum rski dedi doktr gt kesnlkle ihml etme
Nrgll Hbsanneoluyo canim hic rahim boyunu ölcturmusmuydun.. Rahim kisalmasindan dolayida oyle agrilar olabiliyo ve erken dogum riski oluyo ihmal etme doktoruna bi sor ve fazla ayakta durma. Bendede oyle oldu
Selintosh Bende daha erken haftalarda oldu doktorum Protestan verdi her ihtimale karşı.Bir doktorunuza sorun bence
Hbsanneoluyo Berilikom kasık ağrısı oluyo ama bu benim yaşadığım daha farklıydı cnm Bi doktora soruyum ozaman
Hbsanneoluyo Nrgll hayır sadece ultrason da bakıyo rahim boyu nasıl ölçülüyor bilmiyorum ama bana bşy demedi
Nrgll Ultarindanda bakiliyo ama daha net olmasi icin vajinal yoldan da ölçuluyor.. Ama benim doktorum vajinal yoldan tavsiye etmedi cunku 24. Haftayi coktan doldurdugumuz icin alttan muayne bebek icin iyi olmayabilir dedi o yuzden ulrasondan bakti