EsraifciUur Kızlar selam, bu akşam lavaboya girdiğimde koyu kahve bir akıntım oldugunu gördüm az ama. Bu neden accaba? İlk gebeliğim oldugundan anlamıyorum. Yerleşme kanaması herkesde oluyor mu birde?
Minikfasulye EsraifciUur canm korkutmak istemm illa olcak diyede bi kural yok yerlesme illaki olabilr ama benm bu hamilelgmde olmadi mesela 2 dusugmde dusuklerim oyle basladi ayagini hafif kaldr sirt usti yat gerekmedikce kalkma yorma kendini takip et hafif kirmiziya donerse hemen hastaneye git kac haftaliksn kese gorundumu ?
Sedafirat EsraifciUur bende de oldu canım benim de ilk gebeligim 3 en fazla 4 gün sürüyor sadece çamaşırını kirletecek kadar leke oluyor bittiği zaman 1 hafta sonra kanda belli oluyor hamilelik ama ben 3 hafta sonra yaptirabildim çok şükür ki bebeğimi öğrendim
Kamile Yerleşme kanaması olabilir canım. Herkeste olmaz ama ben de olmadı. İkinci hamileliğim. Takip et akıntını bir sıkıntı olmaz ins Allah ın izniyle. İyi geceler.
EbrarBulut Canım benim adetim gecikmişti yerlesme kanaması gördüm adet oldum sandım . Daha sonrasında kesılınce kanama test yaptım 6 haftalık gebeydim . Senin suan kaç haftalık
EsraifciUur EbrarBulut 6+4 canım. Kafam karıstı şimdi ya yani uzun bir kanama değildi zaten kan gibi değil koyu kahve bır akıntı oldu ama neden işte😟
EsraifciUur @Minikfasulye# 6+4 deyim canım. Kese göründü evet. Korktum şimdi ya😞 Ya az bir akıntı gibiydi koyu kahve yani yerleşme kanaması değildi bence. E napayım devam ederse gideyim mi hemen😞
Minikfasulye EsraifciUur korkma canim herkesde ayni olcak diye bi kural yok benim kese 1. De gorndu 2. De gorunmemisti farklilik gosterebilr sakin ol heycanlanma panikleme hizli hareket etme takip et kahverengiden donmedigi surece sknti yok Rabbim bebegini sana bagislasin insallah
Dilek5555 Benımde kese gorunmemıstı dün gece kan gıbı degılde akıntıyla beraber geldı doktora gıttım kese göründü yerleşme kanaması olabılır dedı ama ılac ıgne verdı
Angel Cnm benim 2. Gebeliğim ilkinde olmamıştı bunda oldu. 4 haftalık falandı sanırım ağaç çürüğü gibi kahverengi lekeydi avuç içi kadar. Dr a görün bence bana iğne yapıldı düşmemesi için bir hafta yatmam gerektiği söylendi. Şükür şimdi iyiyiz 🙂