Gamzecanpolat Egemoms1303 Ama aşırı sinir bozucu olanları engelliyorum şimdiye kadar 2 kişi engellemişim 😂 bazı insanlarla iletişim bile kurulmuyor
Egemoms1303 Gamzecanpolat ben bide yanlış olanı doğru kabul ettirmeye çalışanları hiç sevmem konu ne olursa olsun normalde de öyle olunca çekemiyor bazen insan 🤭
Egemoms1303 Ceren1993 yaa maşallah sübhanallah 🥰 benim midem de yanmiyor görmüyorum da bakalım hayırlısıyla 😁
Gamzecanpolat Egemoms1303 Evet o senin fikrindir bu benim fikrim saygı duymak yok illa kendi fikirlerini empoze etmeye çalışıyorlar
Blueberry0 LavinsMom saçları görünüyor mu ya gerçekten 😂 Ben 33 haftalıgım ne zaman gitsem renkli bakıldığında görmüyorum hiç saç maç😂
LavinsMom Blueberry0 evet canim 😄 ben de fark etmiyordum doktor soyledikten sonra dank etti saciymis buu dedim 😄sen bi sor. Ama genetikde ola biliyor sacsiz az sacli ve ya 35 den sonra gorule bilen
Hatice--- Egemoms1303 kızımda bariz belliydi saçları büyük haflarinda ama suan 20 haftalığız erkek bebis detaylıda görürüz belki 🐣
Smyye0303 mommys1 yaaa 😊 bende gittim 31 haftalik dolduydu doktor hiç demedi saç falan var çok sinirim.bozuldu 3 hafta sonra gel dedi sabredipte sormam lazım adam sadece boy kilo başka bişi demiyo😂
mommys1 Smyye0303 aaa benim doktor bütün organlarını tek tek inceleyip gösteriyo hala anlatıyor saçı hiç aklıma gelmezdi benimde kendisi söyledi djdkdl