gokceekus17 Bende 1 aylık yani 30 iğneye 630₺ verdim 6000lik. Ondan 1 hafta önce başka doktor 4000lik yazmıştı raporlu ona hiç ücret ödememiştim. Doktorumu değiştirdim yeni doktor 6000lik yazdı rapor ona ücret ödedim anlamadım gitti ama yapacak bir şey yok.
Minnakkurabiyeveannesi27 Pamuk tamam da ben size siz bana inanmiyormussunuz gibi oldu ben de gördüklerimi yasadiklarimi söylüyorum mi aslında
Mekklc Pamuk Kaç haftalıksınız şimdi siz daha ne kadar alıcaksınız acaba bende nerdeyse iki aylık iğne var umarım doğuma kadar yeterli olur 😟 bu insanlar nasıl alıcak neden böyle şeyler yapıyorlar anlamakta güçlük çekiyorum
Mekklc Pamuk Daha varmış canım senin Ben 28 haftalık oldum kılı kılına yeter diye düşünüyorum iğnelerim . Umarım en kısa zamanda hemen el atarlar bebek ihtiyaçlarını mı alalım yoksa bunlara böyle para mı verelim çok zor rabbim yarımcımız olsun
Deletedmom_116 Yuh yani yuh bı anaokuluna para bı bu Napalim yani ölelim mi hiç kimse görevini doğru düzgün yapmıyor Ve üstüne stune zora sokuyolar yazıklar olsun
whitedream Pamuk evet değişmiş bişeyler 10 gün önce benimde ücret çıktı 480 civarı.normalde 1 yıllık rapor çıkarttık ama ilk 3 ayda rapor bitmiş tekrar gidip hamilelik devamı olarak rapor yeniletmemiz gerekmiş iyice zorlaştırıyolar oksapara ver omega haplara ver vitamin demir ilacı napcaz bilmem
Deletedmom_112 Pamuk siz kaçlık vuruluyorsunuz ? Günde 1 di mi ? O iğneleri 3 aylık 9 kutu alabiliyor muyuz ?
Deletedmom_112 Pamuk bence hepimiz toplu olarak sağlık bakanlığına yazalım alamayanlar varsa ne olacak az bi para değil şaka gibi
Mekklc Pamuk Her şeye olduğu gibi 🥺 inşallah bir çözüm üretirler yapıcak bir şey yok bebeklerimiz için sabretmemiz lazım
Pamuk mrsmom_ 1 2 kişi ücretsiz aldığını söyledi şaşırdım. Kaç doktor eczane gezdim hepsi artık ücretli dedi sizin gibi.
mrsmom_ Pamuk aynen öyle. Biri sadece dedki ucretsiz bu sizin rapor yanlis yazılmış aradim sordum yok dediler artik kesiyorlar ücret. Aynen bende Kac doktora kac eczaneye sorduysam ucretli