Hlimee Bebek kesesi bebek iyi kalp atışını gördük herşey iyi 😌 8 +1haftalık oldum Doktor korkma korkacak kadar büyük değil dedi Kan sulandırıcıyı bıraktırdı Progeston sabah akşam kullan dedi
karansmom_ Hlimee bir şey yapılmıyor. Verdiklerini kullanman yeterli. Bir de ağır kaldırma gerilme vs.
Cerenbelis1 Hlimee canım benimde kanama alanım vardı ve fazlaydı progestan fitil olarak kullandım ve hep dinlendim uzandım ağır hiçbir iş yapmadım 2 ayda geçti kendiliğinden korkma sende kendini de yorma ama uzan bol bol geçicek 😊
Dicle06 Hlimee bende de olmuştu az bir kanama sabah akşam progestan kullandım ellerini iyice yıka ama enfeksiyon kapma
Meryyodnc Hlimee bendede vardı yırtık demişti doktor ama hiç kalkmadım dogru duzgun hep dinlendim agır asla kaldırmadım çömelme hareketinide asla yapma 2 3 haftada geçiyor şükür sizdede gecer inşallah
Hlimee Kızlar kanama olarak olmadı hiç pazar gününden beri kahverengi lekelenme oldu kan sulandırıcıyı bıraktım uzanıyorum sürekli çalışan biriyim de nasıl yapacağım bilmiyorum inşallah hafta sonuna kadar toparlarım da hiç bir şeye gerek kalmaz