Ozgeunuvar Bebeğimin sol lateral ventrikülü 10 mm ölçüldü böyle olursa ne oluyor yaşayan var mı? Haftam 27+4
K-Canseven Ozgeunuvar bizim Ozgeunuvar bizim beyindeki su kesecikleri büyüktü. Peritanaloje de takipteydik. Birçoğu gebeliğin sonlarına doğru kayboluyor. Bizimde o şekilde kayboldu.
Miracleee Ozgeunuvar cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Benim doktorum tam rakam söylemedi ama 10 mm altında dedi ama Yakından takip edelim dedi. Korkuttu direkt. Hiç bir açıklama yapmadı başka. Bende birçok yorum okudum korktum endişelendim
Ozgeunuvar Miracleee doktordan doktora da fark ediyor ben bi doktora gittim 10 ölçtü diğeri 9 başkası 8 en son da 8 küsür ölçtüler sıkıntı yok dediler ben de takılmıyorum artık
Miracleee Ozgeunuvar bende daha rahatım düne göre. Başka doktorlardan da fikir aldım zaten. Hayırlısı olsun hakkımızda.
K-Canseven Miracleee Miracleee ben kendime eziyet edip çok ağlamıştım. Hamile psikolojisi. Siz içinizi ferah tutun. Bu gibi anomalilerin büyük büyük çoğunluğu son haftalarda kayboluyor canım.
Julide92 Miracleee merhaba son durum nedir acaba 21+4 de bizde de bir taraf 8.7 bir taraf 9.6 çıktı iki hafta sonraya takip dendi ama çok korkuyorum başka bir sorun çıkmadı
Miracleee K-Canseven dün bende çok üzüldüm ağladım tutamadım kendimi. Ama hersey Allah’tan. Rabbım herkesin bebeğini sağlıkla doğurmasını nasip etsin canım.
Miracleee Ayseahmet-07 kendi ozeldeki doktorum sorun olmadığını söyledi. Sağlık ocağındaki ebem ve doktorum da hiç kafana takma stres yapılacak bisey değil risk yok şuan için dediler. Rahatladım çok şükür.
Miracleee Julide92 allahin izniyle hiç bir sorun olmaz. 12-15 ustu filan riskli sayiliyormus. 7 kusurlere düştü bizimki çok şükür. Doktorum hiç sorun olmadığını söyledi.
Ozgeunuvar Bi iki hafta stabil kaldı sonra ya küçüldü ya da durdu bilmiyorum doktorlar sorun yok dedi ben de çok kafama takmadım
Julide92 Miracleee sizin adınıza ne kadar sevindim anlatamam benimde yüreğime su serptiniz Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Miracleee Julide92 amin canım. Stres yapma canını sıkma. Etkilenmeyin bebeginle. Insallah güzel ve sağlıklı gunlerimiz olur evlatlarımızla