1kullanici Kızlar ilk defa kullanicam kiyafetlerimin rengi soluyor o yüzden aldim makinanın hangi gözüne koymam gerekiyor ? Bide Google da perwol camasir deterjanı olarak kullanıldığı yazıyor toz deterjan kullanmama gerek yok mu ?
Umidaaa 1kullanici toz deterjana gerek yok evet çünkü perwoll sıvı deterjan olduğu için. Normalde toz deterjanı hangi haznesine koyulur oraya toz deterjan yerine perwoll koyacaksınız
AslanKadini 1kullanici yumuşatıcı gözü ortada oluyor oraya koymazsin sağ ve sol da iki boşluk var hangisine atarsan at yıkıyor zatn bende Sıvı kullanıyorum toz yerine koyuyorum yıkıyor baya
Merveser41 1kullanici ben köyü ve açık renklilerde hep sıvı deterjan kullanıyorum. Sadece beyazlarda toz kullanirim. Toz özellikle siyahlari matlastiriyor bence. Ama makinanizin toz hanesine koydugunuz yerin sıvı deterjan için aparatı oluyor o varmı sizde. Onu kullanmazsan sıvı deterjan ilk suyla akıp gidiyor. O yoksa kapağın içine koyup direkt çamaşırın içine koyabilirsiniz
Aygy 1kullanici şimdiye kadar hep perwol kullandım ama İsrail ürünü olduğu için bitiğinde o markayı tercih etmeyeceğim sizde almamalısınız bence başka siyahlar için sıvı deterjanlar var onlardan alıp kullanılmalı. Onu koyduğunuzda başka deterjana gerek yok bi kapak yeterli olur miktar makinenin büyüklüğü ve çamaşır kirliliğine göre de değişir tabi