crazymommy Catsofmom Amin İnşallah çok teşekkür ederim. Ben de bundan korkuyorum 3 kg ama ya çok daha düşükse kilosu
iremkoftercioglu crazymommy o zaman 23.11.2023 bize hayırlı olsun kuzum sağlıkla alalım oğullarımızı kucağımıza ❤️
SusamTanecigi crazymommy doğum kanalindaydi fakat ben normal doğuma uygun olmadığım için doktorum öyle uygun görmüştü kuvoze falan girmedi çok şükür bir gece kaldık evimize geldik
Htc_snn crazymommy korkma bem 30 haftalık hamişim düzenli sancı çıktı bebeğim 1375 gr şuan doğumu durdurmaya çalışıyolar ama bakalm nasip
minikmucizeemaak Melodimm Muhtemelen yatış yapılmıştır instagramdsn üzerinden görüşüyoruz çünkü normalde ama sabahtan beri yazmıyor en son gece konuştuk belkıde kavuşmuştur bebişine 🥲
Demetrana crazymommy Açılmam başlamıştı 3 cm hiç sancımda yoktu ama dr zaten gelişimini tamamlamış korkma dedi dediği gibi de oldu hiç sıkıntı yaşamadım çok şükür canım ❤️
Pembekurdeleli Egemenveannesi Aynen öyle valla bu en güzel tevekkül ve gönül rahatlığı Yaşanacak varsa yaşanıyo.. bize bu aşamada sadece Allaha emanet etmek kalıyo
yesilkahve crazymommy baya ağırlaştım ağrım var ama nst de falan sancı çıkmıyor 😅 ikinci doğumum olacak ilki 40 a kadar bekledi umarım bu beklemez o kadar.. Sen ne yaptın gittin mi hastaneye 😍😍
Birbahargunu Yaa oldu mu doğumunuz konuşmuştuk öğretmeniz belki öğretmenler gününde sürpriz yaparlar demiştik sizinki öyle oldu belki de. Sağlık olsun canım doğum yaptıysan da haftan gayet iyi