Efegz Kızlar heyecan bastı yaklaşınca. Tabi şeker ve tansiyonu dengede tutmaya çalışıyorum sizin nasıl geçiyor ?
ilongirav Efegz benimde son 97 🫠 bir yanım biran önce doğmasını istiyor bir yanım bu güzel zamanların tadını çıkar diyor 😅 genelde doğurmaktan korkar millet ben normal doğuramamaktan korkuyorum 😂
Elifdddd Efegz valla zaman yaklasıyor 4 yasında kızım var kusma mide bulantısı ile boğusuyor gecem gündüzüme karıştı banada geçerse sıkıntı cok zormus bi an önce subat ayı gelsin zamanında doğurımm🤦♀️
Ummuhan-ckr Efegz aynı gündeyiz aynı sorunla şavaşıyoruz sanırım. Bende tansiyonla savaşıyorum çok yükseliyor bişey olacak diye çok korkuyorum
Efegz Ummuhan-ckr tansiyon ilacına başladı doktorum 13-14 arasıydı küçük tansiyonda 8-9 arası olduğu için riske atmak istemedi.. sizin kaç çıkıyor
Ummuhan-ckr Efegz benim 13 9 lardan aşağı inmiyor 15 10 larda oldu o zman hemen hastaneye geçiyorum nts ye bağlanıyorum. zor bi süreç 27. Haftamdayım inşallah sağlıkla kucağımıza alırız kuzularımızı
YigitPoyrazMomm Efegz heyecan korku hepsi bir arada ama bir an önce bebeğime kavuşmak istiyorum artık🙏❤
mavininblogu Son 96 3.5 yaşında da oğlum olduğu için ikisini beraber ev - yemek vs nasıl götüreceğim kaygısı yaşıyorum o yüzden şubat yaklaşmasın istiyorum ben tam tersi 😀