Estuf Kizlar 35+3 deyim ve sabah wc ye gittigimde boyle sumukumsu bi akinti acik renkte ne anlama gelio sizce basina gelen varmi? Dogum yakindir anlamina gelirmi? Bu arada hafif bel agrimda var
Gamzegkhnn Estuf bu sümüksü akıntı bende 3 aydır var 36. Haftamdayım doktor çok normal kaşıntı ve koku yoksa dedi ilaç vermedi. Hatta bi doktor antibiyotik verdi başka bi doktor kestirdi o antibiyotik ilacı. Adet ağrısı gibi bel bacak ağrılarım var bunlarda şuan normal çünkü karnımda bebek taşıyorum yani hepsi normal. Tabi dayanılmaz gibiyde ağrıların doktora sormanda fayda var ama su veya nişan gelene kadar herşey normal bence.
Estuf Gamzegkhnn bende hamileligimin basindan belli var ama bugun boyle daha fazla geldi. Nisanin rengi ne olmasi gerekiyo ? Belkide nisan ama haberim yok cok korkuyorum
Gamzegkhnn Estuf nişan rengi pembe, kırmızı tonlarında oluyormuş genelde bak instagramda rahime boyar var o kadar tatlı bir ebeki Herşeyi en ince ayrıntısına kadar paylaşıyor , herşeyi o kadar araştıra araştıra öğrendim ki artık kendi kendimim doktoru oldum :)
Honeyss Estuf bekliyoruz Cnm şuan durduğu kadar durcak bebiş su gelmesi veya kanama durumunda hastaneye gecicez inşallah 37yi görürüz diye umuyorum
Mzzz Bendede 37. Haftada falan gelmişti ağrılarım vardı 2 hafta sürdü sümüksü şeffaf renkteydi doktoruma sorduğumda ne dedi inan hatırlamıyorum ama normal karşılamıştı 2 hafta sonra çati muaynesinde 4 cm açıklığım vardı 🙏😇