Mehtapkbrekmn em9495 korkutmak istemem ama geçmeyince geçmiyor malesef arkadaşların dediği herşeyi yaptım yine de bulanıyordu kussam belki rahtlardım ama kusmamda yoktu sadece bulantı. Ve malesef prilam da bana yaramamıştı oda kesmemişti 🤦🏻♀️ o yüzden 3.4ay dişimizi sıkıcaz sadece benim iki hamileliğimde de 4ay sürdü 🤷🏻♀️
Derya5546 Elanur070717 bu canim banada diğer ilaç hiç fayda etmedi içtim halde acile gidiyordum bulantilarimdan serum takiyolardi doktor bunu önerdi SONRA şükür kendime geldim ya tiktokta hep görüyordum bunu herkes kullanın çok faydalı diyordu ama ben guvenmemistim doktor yazmadığına göre vardır bir bildiği demiştim ama geçmiyor bulantılarım diyince bunu yazdı ve alınca gördüm tıktok da herkesin önerdiği bulantı ilacın aynısı olduğunu 😂
meryemhazar E bebekte ve eczanede var ,bulantı önleyici bileklik bana iyi geldi tavsiye ederim. Akapundur etkisiyle bileklik baski yapıyor ve mideye etki ediyor bulantiyi durduruyor çok şükür fikir olsun kizlar 🤍
mucizem0111 Prilam dr iki gebeliğiminde kurtarıcısı 18 haftadayım hala devam ediyorum diğer oğlumdada 7 aya kadar kullandım hamileler icin üretilen bir bulantı hapı aklında olsun gece yatmadan 2 tane iciyorum gün boyu rahatım
ozgetumer Tuba_cagla ne zamana kadar kullandınız prilam’ı? Ben 21. Haftadayım bıraktığım gibi geri geliyor bulantı
minnos1mom Senneanlarsinya bebeğinizin cinsiyeti nedir acaba bulantı olmaması cinsiyetle alakası varmıdır
Tubiku minnos1mom kiz kardesimin cok bulandi midesi adet olmasi gereken gunde basladi ama benim 3.ayda basladi 5de bitti. Bence kisiden kisiye degisiyor ki ikisi de kiz. Bir arkadaşımın iki kizi var birinde cok bulanmis midesi birinde hic bulanmamis ilac bile kullanmamis. Yani cok belli olmayabiliyor
Derya5546 Elanur070717 vallaha kuzum 2 gün önce çok fenalastim hastaneye gittim yatış verdiler mide bulantisindan 24 saat yatırdılar serumla verdiler bebeğe vitamin mide bulantilarim azaltmak için baya serumla bişeyler verdiler toparlandım şükür devam ediyorum şimdi yine ilaca
Elanur070717 Derya5546 şu günlerin sağ sağlim geçmesini ve bebeklerimizi sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin rabbim zor ama güzel zorluklar