em9495 Selamlar 🤚 burda yeniyim hanımlar 8 haftalık hamileyim mide bulantım hiç durmuyor birşey yemesem bile kusuyorum bazen mide bulantısına ne iyi gelir bir bildiğiniz varmı acaba ? Şimdiden teşekkürederim🥰🥰🥰🥰🥰
mombarbie_ em9495 yatağının başına tuzlu çubuk kraker koy yataktan çıkmadan kalkar kalmaz ye ben anca o şekilde geçirdim ilk 3 ayı 😊
-meso- em9495 bana ayva iyi geliyodu canım tuzlu kraker patates haşlaması leblebi falan denedim birsürü ama fayda etmedi ayva ye mideni bastırır demişlerdi gerçekten iyi geldi bana
Hilal36-36 -meso- mide yanmasına da ayva yemek iyi geliyor. Birkaç gündür ayva yiyorum ve midemin eskisi gibi yanmadığını farkettim.
Tuba_cagla em9495 ne yaparsak yapalım tam manasıyla geçmiyor malesef bende çok çektim doktorum bana PRİLAM vermişti çok iyi geliyor resmen hamile değilmiş gibi isterseniz bı doktorunuza danışın
em9495 Tuba_cagla doktorum ilaç yazmıyor ama bu ilaçları sorucam kendisine artık dogru düzgün beslenmek istiyorum sağolun😇
ozgetumer Tuba_cagla ne zamana kadar kullandınız prilam’ı? Ben 21. Haftadayım bıraktığım gibi geri geliyor bulantı
Hopefulmom em9495 merhaba elma yoğurt tüketebilirsiniz birde baharatlı yiyeceklerden uzak durun az az ve sık sık beslenin uzun süre aç kalmakta mide bulantısı yapar sabah kalkınca naneli şeker atın ağzınıza iyi geliyordu bana
sila_42yigit em9495 ah ah seni çok iyi anlıyorum prilam Dr diye hap var ben aksam 2 tane içiyordum hiç bulantim olmuyordu ben 6 ay çektim bana doktorum yazdı sende yazdırt canim
sila_42yigit em9495 ama sen bisey yiyemezsen cocuk nasıl gelişecek yazması lazım yada parayla al ben onu içince hiç kusmuyordum
Nsmanamak em9495 ilaçsız da olmazkı ama ben hala 6. Aydayım prilam kullanıyorum yatarken 2 tane atıyorum yoksa bende cok kotuyum hep kususuylrdum
Selinmoon em9495 ben birde istifra ediyorum 😬 meyve yedim geri çıktı mahvoldum ya böyle bir şey yok hemen tuzlu kraker yedim
Halilesma em9495 ya dimi bende şans eseri atmistm ağzıma ve cidden iyi gelmişti 😁 ekmek hiç yemeyen sevmeyen ben ekmek arar vaziyetteydim 🤭 umarım tez vakitte atlatirsiniz sizde bulantı donemlerinizi