Minervaztrk Hanımlar ben ilk defa ovülasyon testi yapıyorum da bana yardımcı olur musunuz size atsam bu ovülasyon mu oluyor yoksadeğil mi bana yardım eder misiniz?
mombarbie_ Minervaztrk Forum ana sayfada soldaki üç çizgiden resim yükle kutucuğundan yükleyebilirsiniz. Veya Https://mutluresim.com buradan fotoğrafınızı yükleyerek Direk linkler altındaki linkin sonunda yazan Kopyala kısmına tıklayarak fotoğraf yükleyebilirsiniz. Linke tıklayınca açılmayan fotoğraflarda, bu linki kopyalayıp tarayıcınıza yapıştırabilirsiniz. http://mutluresim.com/ 💝
NovaVina_ Selam bende bu ay ilk kez deneyeceğim. @mombarbie_ ile beraber takip ediyoruz. Degerlendiririz sen gonder fotograflari 🌸
mombarbie_ NovaVina_ öğrenmişsin işte bu kadar hergun not almayı testini saat tarih alıp yanına yapıştırmayı unutma aradaki farkı görebilmek için
NovaVina_ mombarbie_ uygulama sag olsun kaydedip bir grafik cikartiyor. Umarim 24 saat icinde catlarim 😅🙈 bazen gunde 2 defa yapin demis pik’i yakaladiginiz gun. Oralar birazcik karisik 😵💫
mombarbie_ NovaVina_ mesela bugün yumurtlama oldu diyelim yarin devam edebilir yani 2 gün sürebilir 3.gun catlamayi gorursun bazen de 1 gün yumurtlama olur ertesi gün çatlama olur önemli olan düzenli takip etmek saati geçirmeden
Merve-metin NovaVina_ yumurtlama gördükten sonra yani pik olduktan sonra pik süresi 1 yada 2 gün oluyor bakarsın canım çatlama içinde havuç tüket yumurtanın çatlamasına kolaylık sağlıyor canım
NovaVina_ mombarbie_ iste oralae biraz karisik. Spermeleri catlarken mi bulusturmamiz gerekiyor 🤔🤔 Ya kimyager olcam bu gidisle zaten ya da anne 😅😅
mombarbie_ NovaVina_ yumurtlama olunca 3 gün üste üste ilişki olucak önemli olan o bir pik olsun detayları konuşuruz