Blackatlas Merhaba anneler bugün 25+0 olduk aynı haftada olanlar el kaldırabilir mi? nasılsınız nasıl gidiyor süreç 🥰
Ebosamo Blackatlas bende 25 oldum ikiz kızlarımla şimdilik sıkıntısz şekilde dewam ediyoruz çok şükür 🙏🏻
_Sevgi_ Blackatlas zor geçiyor 25+3 günlük oldu bugün asırı bel agrısı kasık agrısı bıde duygusallık çok var bide işler var tabıkı oturup kendıme aglıyorum bu işler bitmez diye 😭😭😭😭😭
karaguzelirem_ 24+5 2 gün aramız var 😂 çok şükür her şey yolunda gidiyor pazartesi şeker yüklememiz var bakalım heyecanla onu bekliyoruz oğluşumla 😊
Blackatlas karaguzelirem_ Ben de yaptıracağım korkarak da olsa, dr’um yaptırmamı tavsiye etti insallah bir sıkıntı cıkmaz 🙏🏼
Blackatlas _Sevgi_ Ya bel/sırt ağrısı bende de başladı özellikle geceleri cok hissediyorum. Duygusallık, mod düşüklüğü ve isteksizlik yasıyorum her şeye karşı 😒 düzelicez insallah az kaldı 🙏🏼
1992-nalan 25+1 sağ böbreğimde dünden beri ağrı var beni tedirgin ediyor biraz,yaşıyan var mı aranızda anişler,bide bebek hareketleri azaldı üç gündür
_Sevgi_ 1992-nalan bebek hareketlerı bendede öyle sağ bobregın de su dan kaynaklı suyu az içiyon heralde
Blackatlas 1992-nalan Bazen gebelikte böbrek büyümesi meydana gelebiliyormus, korkutmak istemem düzelen bir durum bu ama doktorunuza söyleyin ultrasondayken bir baksın bence
_Sevgi_ Blackatlas inşallah duzeliriz ya sabah kalktıgımda aglayasım gelıyo sureklı belım sırtım hala agrıyo moralimden bozuk sebebini bılmıyom
Ebosamo happykis12 yaaa maşallah çok sevindim 🥰🧿Sağlıkla kucagınıza alın inşlh nasıl geçiyor hamileliginiz
Seher1616 25+2 olduk bizde ama karnım hala pek belli değil ilk gebeliğim diyemi hamile olduğum çok belli değil maalesef sizlerde nasıl