Heyaslily Aslında ben kız hissediyordum rüyamda da görmüştüm ama 13 haftalıkken doktorum yüzde 80 erkek demişti şimdi başka bir doktora geldik 15+5 günlük yüzde 99 erkek görüyorum dedi sonradan değişir mi 😅
AnnesininBaliii07 Heyaslily ilk oğluma hamileyken bende rüyamda bir kızım olduğunu görmüştüm ama oğlum oldu . Rüya tersine çıktı
Edaa01 Canım hayırlısı olsun 2 doktorda erkek demişse beli etmiş demekki kendisini bebeğiniz, degişmez heralde artık, bende kız hissediyorum ruyamda kız görüyorum bakalım 😀
Heyaslily Edaa01 teşekkür ederimm canım sağlıkla gelsin bebişlerimiz 🫠babası kız istiyordu hamile olmadan önce olduktan sonra da erkek hissediyorum erkek olucak diyordu onun hissi gerçek çıktı 🥹😅
Meleknurcinar Ya bende iki defa özele gittim bacak arasını acmadigindan dolayı sadece kemik yapisindan dolayı yüzde 80 kız diye bilirim dedim acaba yanılma payı var mı anlamadım
Heyaslily Meleknurcinar bacak arasını açmayınca tahmin etmesi zor oluyor gerçekten bir sonraki muayenede gösterir umarım 😅 benimki de ilk başta bir elini koydu kapattı iyice 🤦🏼♀️