Ilba_34 sevgdemr5 benimkide sürekli yapıyor bide sinirlenip tepikliyor karnımı bazen yarım saat geçmemiş oluyor doktor iyi bişey emme refleksi gelişiyor sıvıyı tükettikleri için dedi ☺️
sacmalamakizim sevgdemr5 Hıçkırması iyi bir şey gelişim açısından, ciğerleri gelişiyor diye biliyorum ben.
canan112 Özellikle son aylarda bebekler akciğerleri oksijene haızrlamak için egzersiz yapıyo annesi.. korkmayın bebişler hıçkırıyorsa gayet sağlıklı demektir😇🤗
sevgdemr5 Ilba_34 ay Allahım ne büyüksün 🥰 benimki de ultrasonda sürekli ya ayağını ya da kolunu emiyor 😄
Ilba_34 sevgdemr5 aynen geçen gittiğimde kahvaltı yapıp gitmeme rağmen hatta çikolata da yemiştim ayağını emiyordu 😂 baya bi uğraştık yüzünü göstersin diye
Ilba_34 sevgdemr5 gördük çok şükür yan yatırdı doktor öyle olunca bebişte pozisyon değiştirdi çekti elini ayağını gördük 😁
sevgdemr5 Ilba_34 ay ellerini ayaklarını yesinler onun 🥰 sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım ❤️🙏
Ilba_34 sevgdemr5 amiinn hepimiz inşAllah sağlıkla sıhhatle afiyetle doğumumuz yapar bebişimizle kavuşuruz 🥹💕