Papatyaaammm00 Kızlar selam makinamda bebek yıkama programı yok. İlk defa yıkayacağım. Hangi programda kaç derecede yıkama önerirsiniz?
Alexab Papatyaaammm00 hassas ya da alerji programı varsa direkt onda yıkayın. Beyazlar 60 derece , renkliler 40 derece. İlave durulama ekleyerek yıkayabilirsiniz.
Nur123aa Papatyaaammm00 bende alerjik programı var genelde 40 derecede yıkıyorum 2 buçuk saat yıkıyor
ikiprensannesi53 Papatyaaammm00 pamuklu 40 derece 800 devir ekstra durulama ve on yikamada yıkıyorum en başından beri hiç değiştirmedim 2 saat 37 dk sürüyor
Papatyaaammm00 Alexab İlk kez yıkanacağı için beyazlara 60 derece çok değil mi? Kusura bakmayın bilmediğimden soruyorum😊
Alexab Papatyaaammm00 şimdi hangi kalitede ürün aldınız bilmiyorum o nedenle buna birşey demeyeyim. İsterseniz 3 parça 60 derecede deneyebilirsiniz görmek için ama ben hiç çekme sıkıntısı yaşamadım. Bebek kıyafetleri 40/60 derece altı yıkanmaz genelde. O nedenle siz bilirsiniz.
An53 Hassas ya da herhangi bir programda kesinlikle 30 derecede sıkma devri 600 de yıkayın Daha yüksek derecede yıkamayın pamuklu olan hemen çekiyor ütü ile mikrobunu alırsınız
ikiprensannesi53 Ve sana tavsiyem her yikamada ön yıkama yap eğer kaka vs.lekesi varsa çıkıyor on yikamada normal yikama yapınca o lekeler kalıyor ama ön yikamada dah iyi yıkama yapıyor makine
Papatyaaammm00 ikiprensannesi53 Yeni aldığım Kıyafetleri yıkayacağım şimdi. Kullandıktan sonra bu dediklerinizi dikkate alacağım teşekkürler 😊
_tuuggcce_ Papatyaaammm00 hızlı ayarda 30 derecede, 600 bazende 800 devirde yıkıyorum en başından beri. Bir problem yaşamadım