Emell Aysktr kesinlikle katılıyorum. Çok severek kullanıyorum ama post dediğim gibi az tehdit dokundurmali olmamış mi
Aysktr Emell naz yapmış bak. 😂😂 hamile olarak bizim asli görevimizdi aslında 🤔 neyse canım görmemezlikten gel artık bu sefer admin ve moderatörler herseyimiz 😄
Ewrem58 adm yaaa artık bı guncelleme gelsın yaptıgım pıstları fıln rahatlıkla kaldıralım ve yorumlarıdaa lutfenn🤷♀️
DuduMom Ben uygulamayi cok begeniyorum yildiz veririm fakat bu reklamlarin dk basi cikmadi insani gicik ediyor 😔
marven Peki gönderdiğiniz 2 bildirimden birinde yazım ve harf hatasi yapmaniza kac puan verelim 😂 cok minnos bi sey yaziyo ekran fotosu alip instagrama atmalik ama yanlis yazilmis bugun gelen 'yatcak kalkmaz, kavusmamiza bir gun daha az kalacak'🙄🙄🙄 yaani bir degil iki degil yazip hizlica gondermis gibi. Biraz dikkatli olunabilir. Forum yenilenmiyo ve daha fazla baslik yukledigimde sürekli ilk acilan 10 baslik tekrr yükleniyo !!!!
MunireSavk9 marven bebiş msjımıza eşim çok güldü kalkmaz ne yahu allah tövbe tövbe dedi hatasız kul olmaz aşkım dedim haklısın dedi 🤣🤣